Ahojte! Potrebujem trosku pribrat, jem dost ale nie tolko ako kedysi..z akeho jedla sa pribera?..ale nemyslim hranolky, vyprazane veci a podobne..to az tak nechuti a je to nezdrave...ahooj..dakujem
Jedlo od ktoreho sa viac pribera
Joj , ja by som hned pribrala, keby som mohla. Zajdi di mac donalda, napchavaj sa sladkostami..., vyprazaninami a pojde to raz dva.
Joj , ja by som hned pribrala, keby som mohla. Zajdi di mac donalda, napchavaj sa sladkostami..., vyprazaninami a pojde to raz dva.
Podla mna su orechy super vec ,vela banánov... tieto vecihlavne na večeru..=) alebo sice to nieje až také zdravé ale chlieb s maslom a medom je dobrý na priberanie ked zješ večer 2 3 krajce tak to možno s tebou niečo po čase začnerobiť..=) ale môžeš jesť na večeru nejaké plnotučné mliečnevýrobky a vela sacharidov na večeru skus si uvariť ryžu v mlieku s grankom mnam je to pochuťka a na večeru ked chceš pribrať je to tiež dobré..=)
simi a ako dlho to beries? a pribrala si z toho kolko? a cena je aka?:P
Tak troška som pribrala ale čakala som viac..možno ze keby boli prazdniny,nebola by som v strese tak by som pribrala viac...ale oplati sa vyskusat ved nema žiadne negativne učinky,obsahuje vit.B takze dobre vplyva na pleť :D
simka a mas pocit,ze si uz nieco pribrala z toho pochutkoveho drozdia?
Na priberanie je dobrá kukuričná krupica. Je to aj zdravé a chutné.
nejedz veľa,ale častejšie,aj 7x denne.