tabletka po...meskanie

Príspevok v téme: tabletka po...meskanie
ellyy

den po kramoch sme mali s priatelom pohlavny styk a praskol nam kondom. Bolo to na konci ani poriadne nebol dnu a vobec sa nespravil, na druhy den rano som zobrala tabletku po a kramy som dostala na siesty den od uzitia tabletky. Trvali sedem dni ako moja normal menstruacia aj brucho ma bolelo...no odvtedy som kramy nedostala..Meskaju mi dost casto a v poslednom case som dostavala kramy po 23 dnoch...niekedy mi meskali aj 45 dni....len teraz uz zacinam pomaly stresovat lebo kramy este stale nikde...a uz mi meskaju mesiac...mate niekto podobne skusenosti??

ako mam zvyseny prolaktin - cize nemozem otehotniet aspon tak mi povedala doktorka lebo na to sa beru lieky lenze ja ich neberem...takze moznost otehotnenia je vylucenna

ale moze byt ze sa mi pobabrali hormony??

ellyy

dnes som sa rozhodla ist na gyndu, lebo uz som bola hotova z toho cakania, ze stale nic...prva otazka co sa ma spytala ci som si robila baby test :-D a ja ze nie...tak najprv ma trosku vyhresila a tak...a potom ma vysetrila...zistila, ze tehotna nie som to mi taaaaaaaaaaaaaak spadol kamen zo srdca a potom mi robila ultrazvuk...zistila, ze sa mi hromadia vajicka a je normalne by to malo vyzerat tak, ze jedno vajicko je velke (to co sa ma uvolnit) a ostatne male, a ja mam vsetky velke...povedala, ze najlepsie riesenie by bola HAK, no ja som ju nikdy nechcela a potom mi zobrala krv na hormonalne testy na prolaktin, lebo uz rok som nebola na testoch tak som zvedava kolko mi nameraju a v piatok idem na testy na HAK a este mi pichla injekciu asi na vyvolanie menstruacie...a na ultrazvuku uz bolo vidno, ze sa mi hromadi krv a coskoro dostanem kramy...

lioness_01

ellyy - ak si vzala escapelle, tak je úúúúúplne normálne, že ti to mešká, nie si ani tehotná ani nič podobné, a stresy máme všetci, neni dobré hneď meškanie menzesu zvaľovať na stresy, to by si musela mať iné stresy aby ti to meškalo

ellyy

jooj este stale som nedostala kramy...:-( je pravda ze za posledny mesiac som mala tolko stresov v skole...a navyse som uz druhy tyzden chora, lebo som fajne prechladla ked mi do nitky premokli obe topanky...a dnes mi doktorka predpisala antibiotika...sa bojim ze mi to este viac oddiali...

prsia ma uz fajne bola od vcera ako vzdy pred kramami a dnes ma zacalo strasne boliet brucho v obchode a sa mi zatocila hlava...som si musela cupnut..som prisla domov a zobrala prasky na bolest co mi predpisala raz davno doktorka zaberaju do 15 min...som myslela ze uz dostavam kramy a nic este(asi presli 2,5 hodiny, ale niekedy ma zacne boliet brucho a dostanem do 3-4 hodin kramy)...uz som zufala...

ellyy

istota je istota...:-( stalo sa nam to prvy krat pritom bezne fungujeme len na kondomoch a to uz 3 roky...keby som sa mala rozhodnut znova urcite by som ju uz nevzala...

lioness_01

na čo si si dávala tabletku "po" , ak si mala deň po menzese a chalan sa ani nespravil ? sa potom nečuduj, že ti to takto blbne