Posledné dva týždne mi vypadlo tolko vlasov čo za celý rok nie. Bojím sa že to týždna budem holohlavá. Vlasy si nefénujem, ani nežehlím (max. raz za mesiac) a bola som prednedávnom aj na krv. testoch a vsetko mam v norme. V com moze byt chyba? a nepoznate nejake triky alebo produkty ktore zastavuju padanie a pomahaju rastu? Prosim som zufala!:(
Vypadavanie vlasov
Menzes nemam uz 4mesiace...ale to uz som bola na vystreniach a pod. ale nic sa take neukazalo...len mam trosku pribrat ( schudnuta som uz dlho takze valsy z toho zrejme nepadaju to uz by zacali skor)
Ciste doponenie Obiciek nemusi pomoct. Casto byva zahradene vyzivovanie hlavy krvou z roznych blokad. Ale, co tam naozaj je, to by bolo treba urobit celkovu diagnostiku podla Tradicnej cinskej mediciny. Pozri www.tcmclinic.sk
Alopeciu vedia liecit a ak vlasy nevypadavaju v celych trsoch , o to lepsie. zacni si ihned masirovat kefou pokozku hlavy. Aky je menzes? Su v krvi zrazeniny? pripadne sa ozvi. Na stranke je uvedeny kontakt.
Preliecit oblicky? Nejake osvečené recepty?! či treba k lekárovi??
ja netvrdím, že zrovna ty máš ten problém, že u teba to súvisí s očami. Ale keďže problém s vypadávaním vlasov má už takmer každý druhý človek, nie je na zahodenie spomenúť aj toto, pretože som sa to dozvedela dnes a tiež ma to zaujíma.Vieš tých príčin je mnoho, len ak zistíš z čoho ti vypadávajú vlasy, tak len vtedy máš záruku, že sa ti podarí tento problém vyriešiť. Keďže si v začiatočnom štádiu, tak ozaj môžeš skúšať kadejaké šampóny, vitamíny, ktoré ti ostatní poradia. Možno to u teba môže stačiť, jasné, že dopredu človek nebude robiť paniku.
Etela tak v tom pripade asi slepnem:Dale nie z toho si nemozem robit srandu lebo fakt uz je to neunosne..:/
Počula som, že vypadávanie vlasov môže súvisieť aj so zrakom. Vlasy a zrak majú vraj spoločné výživové centrum.Nepočuli ste niekto o tom?
A nemate niekto skusenost s vlasovou vodickou BIOHAR??
zinok, alebo sa opýtaj v lekárni
Nepoznáte nejaký prípravok alebo tabletky ktoré vlasom prospievajú??Hocičo..prosíím:/