Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

plodne a neplodne dni

rofl

:P no ja som sa na tieto dni spolahol .. dufam že nebudem tatínek .. je to prvý krat čo som mal styk bez ochrany a bolo to v neplodných don a bez ejakulatu v pošve .. len ma seru tie "kvapočky lásky" .. ale myslím si že to je mizivé % šance .. by som musel mať majisterky v skoku :D

maekketa

no tak nato nespoliehaj.v tych kvapočkach su tiež spermie a hned aj milion.jedna može byt ten skokan!ale ak si sa neurobil dnu,tak by si tatino nemal byt.

rofl

:P no ja som sa na tieto dni spolahol .. dufam že nebudem tatínek .. je to prvý krat čo som mal styk bez ochrany a bolo to v neplodných don a bez ejakulatu v pošve .. len ma seru tie "kvapočky lásky" .. ale myslím si že to je mizivé % šance .. by som musel mať majisterky v skoku :D

markketa

mali by byt okolo 14-15dna po menzese.ale je to individualne.tiež sa to da zistit podla merania teploty v pošve.ak je teplota okolo 37,5,su plodne dni.ale pozor,tento proces trva iba 12h.

123456

nikolka tu otazku si nemyslela vazne, vsak???? aaaaaaaaaaaaaaaa

plodne dni su dni, kedy dochadza k ovulacii, uvolneniu vajicka z vajecnikov a zaciatku jeho "cestovania " cez vajickovody az do maternice... su to dni, kedy je NAJVYSSIA sanca na otehotnenie... pokial sa zena nechrani antikoncepciou