Zháňam tekutú očnú linku hnedej farby, poradíte dobrú značku? Hlavne aby dlho vydržala na viečku. Väčšinou sú len v čiernej farbe. Dobrá bola od Manhattan, ale táto kozmetika akosi naraz zmizla z obchodov, prestali ju vyrábať? Ďakujem.
hnedá tekutá očná linka - aká značka???
Ja používam jedine linky od Nyxu. Kúpite ich buď v kamennom obchode v Bratislave alebo na ich stránke.
Majú Nyx aj na Notine, tam je to ale trošku drahšie a majú menší výber produktov. Ale zas môžete využiť nejaké zľavy, ktoré tam bývajú. Ja na to využívam túto stránku:
www.kodino.com
dermacolka .. mam ju z notina ... konkretne dermacol metalilic chic
ano ano priesvitny je. oki vyskusam hned doma na ruke :-) dakujem za radu... vyskusam aj tu borjouis, casto sa mi stava ze v drogerke nevedia vobec poradit, alebo je to ich subjektivny nazor...teraz mam maybellinku ale asi ju dam sestre, lebo ma stipu oci. ale zase na druhej strane je pekne vyrazna a dlho drzi. vysla ma na cca 10eur :-( ja pouzivam annemarie borlind, odporucili mi ju raz v lekarni.
Mirka - dakujem. Ocny gel mam tiez z prirodnej kozmetiky, tak vyskusam do toho dat tie praskove tiene ako to bude vyzerat :-) Spiralu uz tiez mam, som velmi spokojna. Nie je na citlive oci ale je z prirodnej kozmetiky. predtym som dlhe roky pouzivala maybellinku, ta mi urobila krasne mihalnice, a tu co mam teraz sa na nu velmi podoba s tym ako maluje a nestipu ma oci. Hmm, vyskusam asi tu linku od Bourjois ked hovoris ze ma menej chemie. Samozrejme ze na avon a podobne znacky uz nikdy nesiahnem :-) Niekedy som sa tym nezaoberala, ze co kozmetiky obsahuju, az kym som nezacala mat citlivu pokozku. Niektore su dokonca take drahe a efekt ziadny. Tak dakujem za radu :-)
od gosh mam strasne vela tienov praskovych, su super krasne trblietave. jedine ze po par hodinach sa mi uz robia ciarky :-( skusala som aj linku ale tiez ma trosku z nej stipali oci. neviem preco, ale asi uz neznesiem len tak hocijaku spiralu a linku. spiralu uz mam z prirodnej znacky, z ktore ma nestipu oci, ale tekutu linku prirodnu mam problem najst :-(
skus gosh - maju rozne farby, aj vodeodolne.
mne práveže značka she nevyhovuje, z nej ma štípu oči :-( mala som od nej maskaru aj očný tieň ale nemohla som to používať :-(