dobrý deň , bola by som veľmi rada ak by sme si tu zdielali recepty , ale naozaj veľmi zdravé recepty nie len také že sa mi objaví v ňom jedna zdravá potravina a už je "zdravý"
Naozaj Zdravé jedlo
Najlepšie je jesť zeleninu a ovocie a vôbec nevariť. Varením sa strácajú vitamíny takže varená strava vôbec nieje zdravá. Najlepšie je nebyť ani vegetarián, vitarián, makrobiotik ale je dobré ak z každého si niečo zoberieme lebo každý smer má svoje riziká a časom pribudajúce problémy a to by ste asi nechceli takže treba sa tomu vyhnúť
Najlepšie je jesť zeleninu a ovocie a vôbec nevariť. Varením sa strácajú vitamíny takže varená strava vôbec nieje zdravá. Najlepšie je nebyť ani vegetarián, vitarián, makrobiotik ale je dobré ak z každého si niečo zoberieme lebo každý smer má svoje rizká a časom pribudajúce problémy a to by ste asi nechceli takže treba sa tomu vyhnúť
a ako sa ti darí , ako sa cítiš?
a ako sa ti darí , ako sa cítiš?
jej diky moc.... ;) hned vyskusam a ty "praktizuješ" makrobiotiku?
makrobiotika.aspone.cz absolutne vyvazene zdrave recepty dokonca podla rocneho obdobia, mozes si vyhladat podla toho na co mas chut a podobne. ja z toho cerpam denne.
tekvica: prepáč , že tak vyskakujem , len tvojmu komentáru som nepochopila ani trošku veď vidíš vyššie napísané čo žiadam.... či si si len prečítala nadpis?!
čo by som mala riešiť? ja chcem doma variť, na to chcem recepty!!! a keď už tak vyznám sa v zdravej výžive a viem že mikrovlnky sú odpad.