ahojte...mam otazocku...bola som na vyter chlamydie a na hpv virus...povedali mi, ze jedne vsledky budu o tyzden a druhe o dva len som sa zabudla opytat, ze ktore z tych dvoch budu skor..neviete nahodou?
chlamydie vs. HPV virus
nathália09: jasne ved na urologii mi robili ten vyter..lebo som bola pri gynekologicke a povedala jaky mam problem tak mi povedala,ze ona s tym nic a povedala,ze mam ist ku obvodnej...obvodna mi dala antibiotika a nezabrali..tak som sla ku urologovi ten mi nasiel zapal dal antibiotika, ktore nezabrali zas..tak mi teraz robil ten vyter a cakam na vysledky...ale tie vytery mi kludne mohla urobit aj gynekologicka z posvy..zenam sa vraj da aj z mocovej rury alebo z posvy a chlapov iba z mocovej...
Keď ťa bolí pri močení, tak si určite chorá. Je tam toho.
...........,bola si aj na urologii???
kačička.h: ahojky ...akurat dnes mi prisiel vysledok, ze hpv negativne chvalabohu...este to druhe...tym si nesom velmi ista aj ked pohlavne som sa velmi nakazit ani nemala kde..ale pocula som,ze sa da nakazit aj z bazenov a podobne. ako dufam,že aj mi nieco najdu lebo mam problemy pri moceni a nic nepomaha tak uz neviem...robili mi vyter z mocovej rury . chora nechcem byt ale lepsie nech najdu nieco a liecia ako nic nenajdu a stale mi bude zle...a ty mas ake skusenosti?
Ahoj prvy bude hpv virus a potom chlamydie.....držim palce nech to dobre dopadne mam svoje skusenosti
tekvica: nehnevaj sa ale neves nic o mojich problemoch :) a ani ti ich neprajem... no nic mozno niekto napise :)
Mať tvoje problémy...