ahojte...mam otazocku...bola som na vyter chlamydie a na hpv virus...povedali mi, ze jedne vsledky budu o tyzden a druhe o dva len som sa zabudla opytat, ze ktore z tych dvoch budu skor..neviete nahodou?
chlamydie vs. HPV virus
Prejavy chlamýdiovej infekcie
Pľúcne chlamýdie: od jednoduchého nachladnutia cez neustupujúci dráždivý kašeľ až po celkové prejavy pripomínajúce virózu - bolesti svalov, kĺbov, teplota, zápal hrdla, prínosových dutín, stredného ucha, pľúc, chronickú únavu, závažný charakter majú aj dýchacie problémy v zmysle astmy. Ak sa dlho neliečia, pacient sa stáva astmatikom a inhalačnú liečbu kortikoidmi (potláčajúcu zápal) potrebuje až do konca života. Infekcie dýchacích ciest sa často vyskytujú počas epidémií, nie každá epidémia je chrípková. Predpokladá sa vzťah aj k mnohým iným ochoreniam.
......... - ak si panna, tak potom si ich určite pohlavne neschytala, to je fakt, ale ak panna nie si, stačil jeden jediný pohlavný styk na to aby si chlamýdie dostala ! ja nepotrebujem vedieť koľko a s kým si sexovala... je jasné, že je to pohlavne prenosné ochorenie a že sa to dostáva LEN prostredníctvom pohlavného styku. nemusíš byť šlapka zo Slovnaftskej aby si mala chlamýdie. stačí jeden partner a jeden pohl. styk.
a oslabená imunita s týmto vážne nemá nič spoločné.
je zvláštne ako niektoré ženy dokážu zatvárať oči pred pravdou.
inak, vymenila by som urológa ak tvrdí, že chlamýdie sa dajú schytať v bazéne
ioness_01: pocula som uz hocico..niekto hovori, ze sa nedaju, niekto, ze sa daju...ja som pocula od urologa, ze sa daju...a este vobec neviem ci ich mam...a pohlavne som ich neschytala urcite, to viem asi lepsie ako ty :)) a ked ma niekto oslabenu imunitu schyta pomaly vsetko
ako no podla toho akeho urologa si vyberies. Nie vysetrenie netrva dlho, co ja viem mozno s rozpravanim s doktorom 15 minut. ale vies kym prides narad..skoro rano treba nacupkat :) alebo mozno sa bude treba objednat...
........... - chlamýdie sa nedajú chytiť ani v bazéne a ani na verejnom WC . je to výsostne pohlavne prenosné ochorenie.
tak sa zbytočne neutešuj hlúpymi rečami a zmier sa s tým, e si to proste chytila pri sexe ...
ak by sa takéto ochorenia dali chytiť v bazéne, tak by sme mali už snáď všetci...
no ano,dakujem za info
mne lekárka vravela že tam musím isť.potrebujem asi odporučací listok,nie?do kelu-počúvaj moja,ale tam vela ludí?či čaka sa dlho,a dlho trva vyšetrenie?
tak este ani ja neviem ci mam chlamydie...mozno ani nie ale tak nieco mi bude ked nic nepomaha...ale tak najprv mi zobrali moc..no cievkovali ma...to ani moc nebolelo...nasli mi zapal..dali mi antibiotika, prisla som na kontrolu, zase ma cievkovali a,ze zapal vylieceny ale problemy stale...tak ma dali cikat do takeho pristroja, ci som sa uplne vypraznila...prisla som o tyzden a robili mi ten vyter...ako bolo to dost neprijemne..hlavne potom ako som isla prvkrat po vytere na wcko...au au ale zijem :)
chlamydie su pohlavna choroba ale ani ja nemyslim,ze som sa pohlavne nakazila...da sa to chytit aj z bazenov, verejnych wc a podobne,cize asi tak. okem toho ten vyter obsahuje aj ci nemam mykoplazmu, ureaplazmu...tak uvidi sa
Odporucam ti zajst na urologiu vyznaju sa v tom viac ako obvodna...vela stastia
myslíš že máš chlamýdie???
nie je to pohlavná choroba?
čo ti ešte robili na tej urologii-a bola si tam dlho??
...........
pýtam sa preto,lebo som aj ja stále prechladená,a často beriem antibiotiká,a velmi ma to tam páli, obvodná spomínala tú urologiu.