krémujem sa každý deň aj 3,4krát...napriek tomu mám veľmi suchú pokožku na tvári, na niektorých miestach sa mi ošupuje a cítim ako-keby sťahovanie.samozrejme, že to uberá aj na estetike tváre...vyskúšala som nespočetné množstvo krémov, ale ani jeden nepomohol..nepoznáte nejakú fintu ako to zmierniť alebo úplne odstrániť????ďakujem
Suchá pleť
to bambucke maslo pouzivam i ja ,ked je von chladno a mozem potvrdit ,ze naozaj dokaze pokozku ochranit ,len ma taku hutnejsiu konzistenciu a trosku horsie sa na pleti rozotiera ..... no na zimu je ako stvorene
damy - 100% bambucke maslo alebo panensky,za studena lisovany kokosovy olej. mam suchu ischiaticku plet, intolerantu s alergickymi prejavmi a striedam tieto dve veci. a kompliment co vzdy najviac pocuvam je ze mam plet jak mimino, odporucam :)
macka44, dobré sú krémy s glycerínom a bez tekutého parafínu. osvedčili sa mi krémy s medom a s materskou kašičkou, ale skôr ako krémy preferujem oleje - mandľový,pupalkový,olivový.
Ahojte. Mozete mi pomoct? Mam 17 rokov a mam peknu cistu plet, ale ma trapi, ze ju mam velmi suchu a to hlavne v zime. Velmi ma trapi, ze moja plet akokeby stracala svoju elastickost. Nechcem pouzivat vselijake vyrobky, pretoze si nechcem pokazit plet. Uz som rozmyslala aj nad tym, ze by som si nejaky krem kupila v lekarni na suchu pokozku. Ma s tym niekto nejake skusenosti?Ak niekto ma dobre skusenosti s nejakym dobrym kremom prosim odporucte mi ho (moze byt aj nejaky domaci vyzivovaci recept, hocico len nech to nie je velmi chemicke). Pomozte mi prosim. Dakujem
baby ja pouzivam vichy a som spokojna - mam totizto extremne suchu a citlivu pokozku - furt cervene flaky,ci je teplo alebo zima,ale vichy to zjemnuje a hydratuje pokozku a to som uz co to poskusala,dokonca ani bioderma nesadla.okrem vichy este la rose posay odporucam.a este jedna vec - kedysi mi kozmeticka na citlivu a presusenu plet poradila praobycajnu kalciovu mast,nech si to vzdy pred spanim natriem,kedze plet sa potom dost leskne,ale ucinky boli uzasne.pouzivala som to pol roka,a okrem toho ze plet bola hydratovana,ba priam konencne namastena (co mne vyhovovalo oproti napnutej kozi),este aj vyrazky kompletne vymizli.niezeby som mala problematicku plet ale kde tu sa raz za cas zjavili a po kalciovej nic.ale ten mandlovy olej teda vyskusam,znie to dobre:)
Dobry den,chcela by som aj ja prispiet dobrou radou,mala velmi suchu plet,robili sa mi uz vyrazne vrasky,chodila som aj ku koznej lekarke,pravidelne ku kozmeticke a ziaden efekt,na doporucenie som si nasla konecne kozmeticku,ktora dala moju plet do poriadku,suchej pleti som sa konecne zbavila,vrasky su viditelne zmensene,som velmi spokojna a ceny za osetrenie a pripravky su normalne a hlavne velmi pomahaju,kozmeticka je v Ruzinove...kontakt 0911987564
tiez mam suchu plet teraz v zime, no v t zone sa mi sem tam premastuje. zacala som pouzivat detsky krem na citlivu pokozku a neviem si ho vynachvalit
Ahoj, mám podobný problém. Tiež mám suchú pleť na lícach, kde sa mi tvoria akési podkožné vyrážky. Naopak Tzona sa mi začala viac mastiť. Kozmetička na tejto stránke v poradni radila na tento istý problém ...vraj je to z extremne dehydratovanej pokožky a ma sa používať jeden krém, ktorý ide až do tretej dermovrstvy a jeden obyčajný hydratačný na povrch...neviete mi prosím odporučiť krém,ktorý prejde až do tej tretej vrstvy???