Hladam kamosky na chudnutie podla knihy Antonie Macingovej,kto ma zaujem od zajtra zacinam,je to detox,a zaroven chudnutie.
Detox
Helus máš pravdu asi ešte nie som na to pripravená a bojím sa, takže sa teraz nepripájam, ale strašne rada by som Ťa sledovala lebo očistiť si organizmus a upraviť váhu to je ideálne, ja počkám na nejakú motiváciu. Držím palce.
Simicek dakujem pekne za radu,vyskusam cviklu s tou mrkvou,a uvidim,ako sa to bude dat jest.Vidim,ze na tento detox,sa nikto moc nehrnie,lebo je to ozaj narocne,nezhresit inym jedlom.
ja som si tu cviklu robila tak ze som ju postruhala spolu s mrkvou a podochucovala podla seba napr. balsamicom... tiez ma z toho natahovalo s tou sterilizovanou zel. :)) a takto sa to dalo aj ziest
zdravim, tak ja som to chcela skusit ale vidim to tak ze asi nie. Vcera som si vecer dala tu cviklu a asi ju uz nemozem jest, nebolo mi z nej zrovna najlepsie. Ako ranajky su super, lebo ja tiez zvyknem mat sladke napr. ceralie, mliecko. Aj obedy sa daju dako pripravit, len je horsie ked clovek nie je doma, napr. ide na oslavu alebo ja neviem, chapete ma asi. Neviem ale zislo by sa mi to, kebyze zmenim vecere lenze to zas by uz nemuseli byt tie pozadovane vysledky.
Baby vidim,ze ste si tu pisale,ja som bola mimo netu.Jedna kniha nadvezuje na druhu,a je to ozaj o par druhov jedla,ja som to zacala,ale strasne ma napina ten salat s tou cvikolu,a sterilizovanou zeleninou.Ale ranajky su super,uvidim ako to pojde dalej,ja som zavislacka na kave s mliekom,ani to by sa nemalo.Inac bolieva ma zaludok,tak uvidim,ako budem dalej postupovat.Zacal tiez niekto sa stravovat podla tejto knihy?
thingirl: nizsie v prispevkoch je kniha na stiahnutie, neda sa to povedat par vetami, pretoze su tam presne jedla ktore sa maju jest
zuzanama: dakujem za odpoved :) no uvidim ako sa rozhodnem
Neda sa to zhrnut, musis si precitat tu knihu a postupovat podla navodu na 28 dnovu detoxikacnu kuru. Nizsie mas link, kde sito mozes stiahnut. Da sa to stiahnut aj z lamky.net v sekcii eknihy.
ahojte...mohli by ste zhrnut zakladne principy tejto diety ?,...mozno sa pridam...co sa nesmie jjest a co ano ??...dakujeeem :D
Moja sestra to absolvovala v lete. Schudla 10 kg. Zatial nepribrala spat nic. Ja by som nemenila tie jedla, je to velmi dolezite. Tiez jedna moja znama to prave drzi, tak so jej hovorila, ze si neviem predstavit, ako budem rano struhat mrkvu, chystat decku desiatu a ranajky, tak mi povedala, ze ona si nastruha tu mrkvu vecer, rano prida len jablko a ostatne. Tak ma napadlo, ze ked si na intraku, mozes si vecer pripravit jedlo na dalsi den, dat do chladnicky, lepsie ako nieco menit, hoci cerstve by to bolo lepsie.
ahojte idete to niekto skusit? ja by som aj sla do toho len byvam na intraku tak neviem ako by som si tam varila takto :( takze neviem ci si to mam nejako nahradzat tie jedla alebo co? dajte mi nejaky rady :)) budem rada ak sa niekto prida po pripade sa mozme dohodnut aj na nejakych spolocnych zmenach v tych jedlach rada by som bola v tom s niekym :)) pridate sa??