Rady ohľadom lampy BIOPTRON

Rena 1

Dobrý deň. Hľadala som použitie lampy na jazvy po operácii. Niekde píšu, že sa lampa môže aplikovať na čerstvé jazvy, inde, že nie. V návode na nete je aj odporúčané koľko min na akú jazvu. Inde som zas čítala, že sa na čerstvé jazvy nesmie používať. Idem na operáciu a preto neviem, kedy lampu začať aplikovať na jazvu. Ďakujem za radu

Fanthoomas

V roku 1997 nás doma pôvodná čierna ZEPTERbiolampa presvedčila na našej dcére aj nás, že funguje. Čo sa predáva teraz neviem posúdiť :)
Na margo chytania si zákazníkov predajcami - súhlas

ElaK.

Pripadá mi to akoby si tu reprezentanti chceli nájsť budúcich zákazníkov. Keď chce niekto vedieť pravý názor na Bioptron a hlavne na firmu Zepter tak nak sa spýta už klientov firmy a bude v obraze.
Ja mám bioptron doma už 8 rok a hoci ju používame až taká zázračná vec to nie je. Väčšina lekárov ktorých mi reprezentant toho času vymenoval, že lampu majú a odporúčajú, tak buď ju ani nemá, príp. ju má, lebo potreboval niečo na zníženie daňového priznania, alebo mi povedali, že nemá zato vyhadzovať toľké peniaze, lebo sú aj spoločnosti s lacnejšou verziou a je to to isté. Pracujem na dosť vplyvnom mieste v BA a kolega mi povedal, že Zepter už dávno nemá ani certifikát na biolampu, takže si to treba preveriť.
Čo sa týka spoločnosti mám veľmi negatívne skúsenosti, nakoľko sú schopní donekonečna otravovať svojimi telefonátmi a majú človeka za blba s akciami. Mne sa stalo jednu nedeľu tesne po obede, že sa ku mne dotrepala pani od spoločnosti a vôbec sa nenechala rušiť tým, že grilujeme a oslavujeme ona si omieľala svoje donekonečna a to až kým sme sa jej nezbavili drzým spôsobom.
Pre istotu ma teraz otravuje jeden pán od spoločnosti za účelom osobnej návštevy a poradenstva a darmo mu človek vraví, že nemá a ani nechce mať čas je neoblomný. Pre zmenu som si jeho číslo nastavila už ako nežiadúce a takto mám pokoj. Takže keď už takto verejne ponúkate svoje výrobky milí dealeri, kus inteligencie by nezaškodilo, aby ste nekazili meno spoločnosti, ktorá ho už má aj tak hlboko pod nulou.

sonaaaaa

Dobrý deň Bioptron je fantastický domáci lekár bez vedlajších učinkov milujem ho..ak si neviete rady alebo máte otázky tak mi kludne píšte na moj mail : kollarikova.sona1@gmail.com
A taktiež mám nové prospekty a návody o nasvietovani sa s bioptronom..Pokial máte záujem kludne Vám ich dám pomožu vám pri nasvietovaní =)))

MMaťooo

Začali ste ju predávať čisto z jasného dôvodu zarobiť a nie pomáhať. Toto nie je fórum na predaj a vy tu máte mail práve za týmto účelom. Inak si stačí prečítať na internete názory na Zepter, príp. tému Revízia biolampy a sme doma.

evkaevka

Ja mam s biolampou len dobre skusenosti, moja dcera mala niekolko koznych problemov a doktor nam odporucil Bioptron lampu. Kupili sme ju a neraz jej velmi pomohla!!
Preto som tieto biolampy zacala predavat aj dalsim, lebo z vlastnej skusenosti viem ze je naozaj dobra!

v pripade akyhkovek otazok ma mozte kontaktovat: evkakuz@gmail.com