Som na staršich ?

Príspevok v téme: Som na staršich ?
Truffla

Cawte mam len 16... No ako si to u seba všimam, vzdy sa mi zapaci niekto oo veeela starsi ako ja, minimalne 13 rokov...
A vcsinou je to o tych 20 a vyssie. Najprv to bolo len pri starych hercoch. Tak som si povedala je to pohode. Ale ked som spoznala kedneho o 20 rokov starsieho druheho otca kamosky tak som sa do neho zalubila, vedela som si predstavit s nim celyyyy zivot. Bozky objatia atd... Teraz je tu moj ucitel, je krasny starsi o 18 rokov a taktiez si snim viem predstavit zivot. A takychto bolo vela ale len srarii.

Ked som sa pokusala zalubit sa do niekoho v mojom veku nikdy sa mi to nepodarilo. Teraz nedavno som bola vonku s jednym chalanom tak isto starym ale ked ma pozval mala som pocit DONUTENIA. nieze by ma on nutul ale citila som sa neprijemne ze idě
von s niekym o koho vobec nemam zaujem ho ci je super !!

Ked nad tym rozmyslam, chalani v mojom veku sa mi nepacia lebo poznam len tych macherov teenegeeov, typickych pubertakov, ktory vztah neberu absolutne vazne.

Este nikdy som nechodila s chalanom :(( je to trapne ale ked nikto kto sa mi paci nieje realny !

Co mam robit ? Cakat do 18 na nrjakeho starsieho rozumneho ? Takeho ktory to somnou bude myslet vazne ? Alebo bez
lasky sa flakat s pubertakmi ?
Prosim o rady
dakuke

Truffla

Ale ked mne sa strasne pacia starsy su krasny muzny .... Aaach su perfektny!
Myslite ze aky vekovy rozdiel by bol vhodny na zivot V páre ? Proste maximalne kolko rokov ??

rofl

Nájdeš normálnych chalanov aj v tvojom veku, ale u teba to bude IMHO o fyzickej príťažlivosti k tým starším.

xy:)

myslim, ze vekom sa to podda.. tiez sa mi kedysi nepacili nedorastenci, preto som s kazdym pubertakom odmietala chodit.. ale stane sa ze najdes aj mladych rozumnych, aspon ja som takych stretla. cca 23 - 24 je vek, kedy chalan by uz nemal byt taky sprosty..