Zoznamila som sa s chlanom...

Príspevok v téme: Zoznamila som sa s chlanom...
ona333

Tento vikend som sa zoznamila s chalanom..bola som od piatku po dnes u neho..len uz posledny den sa mi zdal cudny..a dnes mu pisem ze asi som nemala prist ze co bol taky a on ze ma haluze z celeho vikendu..co si mam pod tym mysliet? ako nemoze mat z niecoho takehoto jasno..ja mam..teraz co potrebuje cas sa spametat? alebo ako sme sa zoznamili aj stratil zaujem ??? poradte

Johny Bravo

no my sme vždy na strednej vraveli že máme haluze ked sme boli sfajčení ako divé svine s prepáčením :D

Deee

dsa8789 vyjadruj sa k teme, nie k mojim prispevkom, pisem s nadsazkou, to je humor, chaaaapes? nie? co s tebou...dat do vreca a utopit...:-)nic v zlom

a teraz k teme: skutocne by som sa neoyvala, ako uz napisali prvy krok si urobila a ak sa neozve tak sa tym uz zbytocne netrap a skus zmenit myslienky a hladat v "inych vodach", mozno nevie ako ti povedat, ze to nebolo to prave a takymto sposobom sa skryva a mozno fakt nevie co chce, no a takehoto nerozhodneho myslim nepotrebujes...

kafe

Počuj kočka, úplne zbytočne sa tu pýtaš NÁS, čo TAMTEN chala myslel tými haluzami.. môže to byť tisíc vecí a ani jeden človek z tohoto fóra sa nemusí trafiť. Takže vysvetlenie sa môžeš dočkať len od dotyčného chalana. Ak ti to chlapec vysvetliť nechce - NERIEŠ, zabudni na neho, nestojíš mu ani za pár slov, tak nech ti ani ani on nestojí za jedinú myšlienku v tvojej hlave. Pusti ho z hlavy von.

smajliQa

ak mozem byt uprimna...mylim ze takych este len bude.neboj.neber si to priliz k srdcu.zbytocne sa trapis.... zachoval sa ako chrapun...cakal viac ako si mu dala, a teraz vies, ze si urobila dobre.
viac poradit nemozem, myslim ze si rozumna a sama dobre vies, ako to je, len si to potrebovala este od niekoho pocut.....tak drzim palce.

ona333

smajliQa

presne..aj mne sa tak zda..lebo na zaciatku uplne ppci..no tak tu cez net..potom on navrhol nech dojdem..a ja mam 20 on 23

smajliQa

po pravde,,nemozem teda hovorit kedze si nam nenapisala ako ste sa zoznamili a kto komu navrhol ze budete spolu a podobne,, a ako ste sa zoznamili..a hlavne kolko mate rokov....
noooo.... mozno prvy de nsi sa mu zdala perfektna,,,lenze dvaja ludia sa musia spoznavat a ked ta zacal spoznavat lepsie, tak zistil ze nikto nie je dokonaly..rozumies,....vzdy je tam take to caro prvy moment...no len na zaciatku...