Ahojte kocky!!!
Poculi ste o tom niekedy, ze baba brala poctivo tabletky, nevracala, nehnackovala a otehotnela???
hak a tehotenstvo???
ak beries HAK spravne,tak by to malo byt o.k.samozrejme ak neuživas okrem nej ine tabletky ako napr.antibiotika a pod.vtedy je znižena učinnost.ale inak chrani 99percent.mam skusene.
pozrite
www.antikoncepcia.com
HAK ! pokial sa uziva spravne-nemas sa coho obavat-to znamena uzivat pravidelne najlepsie v tu istu hodinu-tabletka musi ostat v tele 4hod./ nezvracat,stolica/,a pri sucasnom uzivani ATB pouzivat este 7dni po ukonceni liecby ATB aj kondom.
tak teraz som sa dost prekvapila? tak aku ochranu, ked kondom nie je OK???
tak teraz ako su na tom tie tabletky??? Su spolahlive alebo nie?????
HAK je v sucasnosti najspolahliveksi druh antikoncepcie. Takze podla mna sa tym tabletkam da doverovat. Mozno vznikli neake pripady, ale iba ojedinele. Vecsinou to pomaha.
frontman, MILOS M, gomez, a dalsi :)..riesime dilemu aky je pocit u chlapa milovat sa s kondom a bez..tak pridajte svoje pocity:)
ivka2
Vidis. To by som ti bol vdacny keby mi potom napises jeho reakcie... Teda skor ze aky zasadny je rozsiel v tom bez a s ... noo alebo sak moze niekdo napisat ak si precita...
podla mna tie keci 16rocnych su len keci..a radsej si to uzit v 25ke ako v 16stke a ani si na to nepamatat...paci sa mi tvoj postoj ze beries ohlad na svoje dievca, a vazne jej chudnut netreba ak ma tie kila spravne rozlozene tak su na jej vysku akurat...a ani ja neberiem HAk lebo tiez som sa obavala vedlajsich ucinkov a priatel sa zatial na kondom nestazoval, musim sa ho dnes opytat aky je to pocit:)