skoncil som strednu mal som teraz nedavno 21 a robim na absolvetskej praxy. Takze cele poobede mam volno a miesto toho som na pocitaci ale moje srdce potrebuje lasku ale ja neviem ako na to. Osobne vela dievcat nepoznam a som trocha taky introvert ale nie medzi svojou partiou. Aj ked vyzeram tak mlado na svoj vek ale podla mna som fesny xd ale ja vazne neviem ako si najst.
slecny help me
chcem si najst babu
ja som z popradu a uz sa tesim na sneh ale rano zase vstavam do prace a poobede zas nic :(
aj by som chcel zacat cvicit aby som nabral niejaku hmotu ale zapastie ma boli jajaj xd
destroyed :D :D :D rada nad zlato :D
mi introverti nemame šancu zmier sa s tym
Ked si introvert (ako aj ja) a niekto ti poradí že sa máš zoznamovať cez net tak to je totálna kravina ... potrebuješ sa cez to preniesť .. hecnuť sa, ísť a osloviť nejaku ženu, ver tomu že z 10 prípadov to dopadne v 10 dobre, lebo nemôžeš nič stratiť, ale môžeš získať všetko .. to si uvedom a chod do toho, tak ako aj ja kedysi ;)
Paneboze jak ti zavidim tvoj volny cas ja aj keby som frajera mala videla by som ho asi raz za mesiac
ludia nestudujte slovencinu na Pdf UK
hlásila by som sa, ale asi by som bola pre teba primladá.. :D
Odkiaľ si? :-P
Kedze pises, ze mas svoju partiu, tak sa komosov popytaj, ci by nejaku fajnu holku pre teba nepoznali.
Alebo teda vyskusaj ten net. Ja osobne som si takto frajera este nenasla, ale kamaratov celkom dost.
Btw ja som na tom podobne, vcelku taka introvertna, ale medzi svjou partiou uplne normalna. Len to ma obrovku nevyhodu, ze ked som pri neznamych ludoch ticho, automaticky si myslia, ze ked mlcim a som pekna, tak som aj hlupa.
Alebo daj na seba kontakt ;)