Ahojte!
Mám taký zvláštny problém... Na nohách mám niekoľko miest, kde mám len veľmi krátke chĺpky, alebo vôbec žiadne... Väčšinu by som zahovoril, že je to z odierania o oblečenie (okolie kolien) alebo tak, no na pravej nohe v strede stehna pri pohľade z predu mám kruh s polomerom cca 12cm (v jednom mieste kúsok zachádza až na 15cm), ktorý sa neustále zväčšuje... Je to cca 1cm za týždeň (niekedy viac, niekedy menej).
Chĺpky sú tam krátke (cca 1-3mm) a na ostatných miestach mám cca 3cm. V strede je asi 4cm kruh mierne zčervenanej pokožky. Inak to vôbec nebolí, prakticky okrem pohľadu neviem, že tam niečo nie je v poriadku. No nie je to moc estetické a veľa ľudí sa ma pýta, prečo tam mám ten kruh bez ochlpenia... Trošku trápna situácia aj keď mňa osobne to netrápi, ale zaujíma ma, prečo to tam mám a prečo sa to zväčšuje... Dúfam, že to nie je nejaké skryté ochorenie...
Nemá niekto nejaký tip/skúsenosť s podobnou situáciou?
Vypadávajúce ochlpenie na nohe
No asi budem môcť skočiť za lekárkou... Hádam to nič nebude, byť chorý nie je dobré... To bolo, keď som chodil na ZŠ :D
no je to zvlastne, sla by som s tym za lekarom.
kruhy v obilí :D
co nejdes k lekárovi?? .. inak moj známi to ma tiež ale len na lýtkach :) a tiež len keca okolo ale nejde na vysetrenie