Ahojte prosím vás nemáte skúsenosti s niečím podobným, dostávam menzes skoro vždy na 28 deň, ale teraz som nedostala menzes ale mám už tretí deň iba taký slabý hnedý výtok. . .signalizuje to nejaký problém? ďakujem za reakcie
Nemám menzes iba hnedý výtok
Ahojte, mam 12 rokov a ešte nikdy som nemala menštruáciu ale včera som mala hnedý výtok v rovnakom množstve ako vždy... Neviem co to znamena a nikde nepíšu vysvetlenie, iba ak sme už menštruáciu dostali. Ďakujem za odpovede:)
Prosím ťa Ivuška alebo Shayana najprv sa nauč gramatiku a potom sem píš alebo keď nie si istá tak sa pozri do google ako sa to píše správne. A keď máš výtok tak to nebude ešte MS
Ahojt baby mam 12 rokov a este som nemala menzes a mam taky hnedo biely vytok. Čo to moze znamenat?
ak ste nedostali menzes, tak môže to byť zapričinené tým, že ste boli nejako choré v poslednách dňoch.
Ahoj...ja by som sa chcela spýtať,menzes mi meška 4-týždne tie 4-týždne mám len výtok,neviete čo to znamená.Tehotná niesom mam len 14 rokov.Ďakujem vopred za odpovede
Ahojte, chcela by som od vas poradit. Pred 3 dnami som mala dostat menstruaciu,aj som ju dostala presne na cas. Prvy den som mala slabe krvacanie no ale na druhy den uz len hnedy vytok a ten trva aj dnes,t.j. Treti den menstruacie. Co to moze znamenat? S priatelom sa snazime o babatko ale zatial nic. A u lekara som bola pred dvoma tyzdnami na preventivke a vylucil cysty aj akekolvek zdravotne problemy. Poradte mi ak sa ro niektorej uz stalo. Dakujem za odpovede :-)