Ahojte, robím SOČku a potrebovala by som čo najviac ľudí, ktorí by boli ochotní vyplniť anonymný dotazník.
Prosím kontaktujte ma na m.tomashikova@gmail.com
Ďakujem :)
niekto, kto by bol ochotní vyplniť dotazník
u nas maju BP a DP teoreticku a prakticku cast. Vysledky vyskumov sa uvadzaju v praktickej casti. Znenie dotaznika sa dava do priloh. Ak skolitel s vami nekomunikuje adekvatne, opytajte sa ineho pedagoga osobne. Na kazdej skole je iny pristup k zaverecnym pracam...
Staci vyhodnotenie. Dotaznik - presna jeho forma - ide do prilohy. To, ako by mala bakalarska praca vyzerat, by mala mat kazda skola upravene vo vlastnej smernici o zaverecnych pracach. Urcite to bude na webe ;-)
mufinka, dotaznik som vyplnila, ale ako pedagog na skole, kde studujes, ti radim opravit to mnozstvo gramatickych a stylistickych chyb, ktore v dotazniku su. Dost to zamrzi, ked piatak na VS neovlada svoj rodny jazyk a nedava si pozor ani pri vytvarani oficialneho dotaznika.
Dobry den, poprosim o spolupracu pri vyplneni dotazníka s nazvom „Nástroje priameho marketingu u telekomunikačného operátora.“ priamy odkaz je:
www.iankety.sk
poslala som mail.