antikoncepcia, antibiotika a kramy

Príspevok v téme: antikoncepcia, antibiotika a kramy
sawovka1988

ahojte...potrebovala by som radu..beriem novynette a minuly mesiac som vynechala 7dnovu pauzu kvoli dovolenke, všetko bolo v pohodičke, potom som si našla frajera a tak som vynechala aj tento mesiac..ibaže na začiatku noveho balenia som začala brať antibiotika Azitromycin 500 na ktore mi gynekologička povedala že sa vzajomne neovplyvnuju...včera som mala sex, a dnes rano kramy..a to mam 5 tabletku....neviete mi poradiť?akože čo teraz?či dobrať balenie alebo nie?ale tehotna byť nemožem nie?poradte prosim

sawovka1988

no to som ja veru ete neskušala..že len o par dni..sice som o tom počula..ja som si inak myslela že to bude tak..len som to potrebovala ete od niekoho ine počuť..no dneska som už tabletku brala..ale tak čo už...zajtra začnem 7dnovu pauzu...dakujem za tvoj nazor a radu

xyxyz

vies podla mna je to dost 2 mesiace bez pauzy..ale je to tvoje telo..ja by som to tak urcite nespravila...to neznamena ze ked vynechas 7 dnovu pauzu ze ju musis mat az o mesiac..kramy sa daju posunut aj o par dni, tyzden a tak..nielen o cely mesiac

sawovka1988

aha takže si mysliš že by to bolo tym?tak to už prežijem vyhodiť peniaze za nove balenie....a vraviš že tebe sa to tiež stalo?a spravila si pauzu?jooj cele je to na hlavu postavene...planujem zajtra volať doktorke ale tak pre dnešny pokoj duši..

sawovka1988

aha takže si mysliš že by to bolo tym?tak to už prežijem vyhodiť peniaze za nove balenie....a vraviš že tebe sa to tiež stalo?a spravila si pauzu?jooj cele je to na hlavu postavene...planujem zajtra volať doktorke ale tak pre dnešny pokoj duši..

xyxyz

skor to je tym ze si nemala 2krat pauzu...mne to robi tiez..proste na telo je to vela 2 mesiace bez pauzy..telo si pyta pauzu

ja by som si asi urobila pauzu, lenze ked ti chyba 5 tabletiek tak bud si kup este jedeno balenie, take nahradne a z tade si dopln, alebo ak mas niekde nejakych 5 navyse, len aby si mala 21 +7