Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Manzel nechce dieta

Príspevok v téme: Manzel nechce dieta
origami

Nemam sa komu zdoverit, vlastne nechcem, aby som svojim najblizsim neublizila, ze strasne zialim. Strasne tuzim po dietatku. Manzel ma na krku 40tku a hovori, ze aj on so mnou chce mat dieta, len nevie kedy. Zaver je taky, ze mam pockat, kym bude aj on chciet.
Zacinam ho za to nenavidiet, uplne sa mi sprotivil za tieto manipulatorske reci a neviem, co si pocat.

Aja02

Ja píšem len z vlastnej skúsenosti. Moji rodičia majú 50 a ja 16. Nehanbím sa za nich a už vôbec mi neprekáža, že je medzi nami väčší vekový rozdiel. Rodičia sú rodičia a je mi úplne jedno či majú 40, 50, 60, alebo 100. Nikdy som neriešila, či budem mať rodičov na promócií a pod. Zomierajú aj mladší ľudia nie len starší. Čo bude o pár rokov neviem no ani nad tým neuvažujem. Ja som zdravá a šťastná, že mám takých rodičov akých mám. Mám s nimi veľmi dobrý vzťah aj keď je medzi nami vekový rozdiel. Sú rodičia, ktorý majú deti a medzi nimi (rodičmi- deťmi) je menší vekový rozdiel a nerozumejú si. Mať starších rodičov má aj svoje výhody. Dokážu mi vždy poradiť, majú dobrý rozhľad (netvrdím, že mladší nemajú) a mám aj starších súrodencov, ktorý sú super. :) Netreba vo všetkom vidieť iba negatíva treba sa na to pozrieť aj z druhej strany.

bibi123

Aja02-mne by sa to tiez nepacilo, kebyze mam o dve generacie starsich rodicov. Dieta v 20 nie je pripravene na to, aby prislo o rodica, ktory zomrie na starobu, taktiez by som bola smutna, keby ma rodicia nevideli promovat, otec by ma neodviedol k oltaru, nevideli vnucata prichadzat na svet... Podla mna je to nezodpovednost mat vo vysokom veku dieta voci tomu dietatu...
origami-suhlasim s jajkou, 30tka je uz dost, mozno sa Ti to nezda, ale s kazdym pribudajucim rokom ma clovek menej energie a obskakovat dieta je velmi narocne aj pre 20nicku... tu uz nepomoze nic, len ultimatum, bud do roka budete mat dieta, alebo podavas ziadost o rozvod-rozvedu Vas hned, lebo toto je velmi zavazny dovod... Podla mna je v tom z jeho strany nieco viac...

sweater

Ved to nehovorim ako vseobecnu podmienku ktora musi byt splnena :-), ale myslim ze keby som mal mat dietta tak by som nechcel aby bol taky velky vekovy rozdiel medzi mnou ako otcom a nim, a jasne ze sa rodia deti zdrave, som uz pocul ze aj nejaka tesne pred 70tkou porodila, a bolo v poriadku, ja len hovorim ze stupa sanca neviem si spomenut co je to za syndrom...

Aja02

sweater? Nič v zlom ale tvoje vyjadrenie, že ako 20 ročný by si nechcel otca 60-tnika je dosť blbé. Je to otec a to, či má 60, 70 alebo 80 je jedno. Zaujímalo by ma koľko máš rokov. Mimochodom, poznám dosť párov, kedy mali muži deti okolo 40 a ženy okolo 30, a tie deti sú zdravé. Ono nejde vždy len o vek je tu viac aspektov, ktorými môže byť podmienená nejaká choroba u dieťata.

sweater

No ve duvidis kam sa to pohne, a riadne po tridsiatke uz nieje vhodne, ked sa uz vek toci okolo 40tky, myslim ze rapidne narasta riziko, teraz si neviem spomenut konkretne coho, ale ze dieta sa narodi s nejakou poruchou

origami

jajka, myslim, ze najvyssi cas by som mala, keby som mala riadne po tridsiatke... O to mi nejde. Ide mi o to, ze jednoducho mam potrebu.

sweater, s tym vekom otca su to spekulacie, to je velmi individualne, kto je aky otec a akom veku...

Ide o to, ze nam to totalne nici vztah a mne pride, ze jemu je to jedno. Jednoducho sa "zabujacil" a cim viac tlacim na pilu, tym je to horsie. A ked netlacim, je to tiez rovnake. On ma pri mne prijemny zivot. Som jeho milenka, staram sa onho ako jeho druha mamicka, som dovernicka, kamaratka... A na co caka? Neviem, fakt neviem. Dal mi tolko roznych dovodov, preco treba cakat, ze vlastne netusim. Ako pisem - ked sa ma chce zbavit, je na dobrej ceste.

sweater

tak napr ja by som ako dvadsat rocny nechcel mat otca sesdesiatnika, ved to uz aj to uvazovanie musi byt dost vzdialene si myslim nato aby si rozumeli ako otec zo synom a nie skor ako jeho starky, sa ho spytaj naco este caka, mladsi uz nebude. neviem, mozno to bude aj tym zeby nikdy nechcel dieta len vie ze keby ti to povedal, nechala by si ho, tak to len akoze odklada. pred svadbou ste sa o tom nikdy nebavili? o detoch atd.? a cas este mas, aj ked si myslim ze uz nemas co odkladat, cim skor tym lepsie aspon z lekarskeho hladiska...

origami

30.

Viem, ze mam na dieta cas, ale velmi ho chcem. Racionalne som si vedela planovat, ked som po nom este netuzila, to som si hovorila, ze staci, ked budem mat 35... Ale naraz bum a je to tu a neviem na to prestat mysliet.