Prosím poraďte:
Som vydatá vyše roka,manžel je vdovec.Mali sme aj menšie problémy,ale dnes som zažila šok:
Manžel išiel do obchodu,a zabudol si mobil-chcela som ešte aby niečo dokúpil.Kedže začal zvoniť v spálni,zobrala som ho a len tak som pozrela sms-pozrela som aj odoslané.
Písal tam jednej známej,že všade vidí manželku kde chodí,a že všetko mu ju pripomína-a že som mnou žije,ale s nou žil dosť dlho a nemože na nu zabudnúť.
Poviem vám velmi ma to trápi,až tak,že by som aj chcela od neho odísť.Neviem ako dalej,ved žijeme v ich byte,tak to ju všade bude vidieť stále.
Velmi ma to bolí,ked cudzej osobe opisuje o manželke,lebo to vyzerá,akoby zabudol že som tu ešte ja.Prosím povedzte,alebo poradte,čo mám robiť.Neviem naozaj-aj ked mi vraví,že to nie je tak ako si myslím.
Vdovec
kvietok007
Dnes 18:54
opytaj sa ho, preco si to mysli...
moj si myslí,že si ho nevážim-neviem prečo si to myslí
má 49-ja 41
Tiez mam tvrdohlavu priatelku a nechce ustupit. Vzdy som ja ustupoval. Nakoniec som musel to zajst az tak daleko, ze som siel az na hranicu. Bud, alebo a myslel som to vazne. Niektori ludia maju predstavu, ze musi byt iba podla nich a slovo kompromis chapu iba jednosmerne... Netreba sa dat. Tiez sa musim este stale vediet naucit pouzivat slovicko NIE... :)
Clovek by pre milujucu osobu urobil vselico, ale je rozdiel, ci si to ta osoba vazi, alebo to ma za samozrejmost...
si si ista ze ta lubi tak ako ty jeho? KOlko ma rokov,?
Vdacnost nie je laska!
áno,máš pravdu-ale tiež urobil pre mňa veľa
Precitala som si celu diskusiu a z jeho strany mi to ktovieaka laska nepripada. Skor mam pocit, ze Ty si sa nanho velmi upla a teraz sa ho snazis ospravedlnit sama pred sebou. Nenechaj sa trapit! Suhlas s Adamom!
velmi vela som pri ňom zažila,a podrazy od jeho dospelej dcéry
najhoršie na tom je že sa ľúbime a nevieme ustúpiť ani jeden.