Vdovec

Príspevok v téme: Vdovec
kvietok007

Prosím poraďte:
Som vydatá vyše roka,manžel je vdovec.Mali sme aj menšie problémy,ale dnes som zažila šok:
Manžel išiel do obchodu,a zabudol si mobil-chcela som ešte aby niečo dokúpil.Kedže začal zvoniť v spálni,zobrala som ho a len tak som pozrela sms-pozrela som aj odoslané.
Písal tam jednej známej,že všade vidí manželku kde chodí,a že všetko mu ju pripomína-a že som mnou žije,ale s nou žil dosť dlho a nemože na nu zabudnúť.
Poviem vám velmi ma to trápi,až tak,že by som aj chcela od neho odísť.Neviem ako dalej,ved žijeme v ich byte,tak to ju všade bude vidieť stále.
Velmi ma to bolí,ked cudzej osobe opisuje o manželke,lebo to vyzerá,akoby zabudol že som tu ešte ja.Prosím povedzte,alebo poradte,čo mám robiť.Neviem naozaj-aj ked mi vraví,že to nie je tak ako si myslím.

AdamKrt

Tiez mam tvrdohlavu priatelku a nechce ustupit. Vzdy som ja ustupoval. Nakoniec som musel to zajst az tak daleko, ze som siel az na hranicu. Bud, alebo a myslel som to vazne. Niektori ludia maju predstavu, ze musi byt iba podla nich a slovo kompromis chapu iba jednosmerne... Netreba sa dat. Tiez sa musim este stale vediet naucit pouzivat slovicko NIE... :)

Clovek by pre milujucu osobu urobil vselico, ale je rozdiel, ci si to ta osoba vazi, alebo to ma za samozrejmost...

rena23

Precitala som si celu diskusiu a z jeho strany mi to ktovieaka laska nepripada. Skor mam pocit, ze Ty si sa nanho velmi upla a teraz sa ho snazis ospravedlnit sama pred sebou. Nenechaj sa trapit! Suhlas s Adamom!