Prosím poraďte:
Som vydatá vyše roka,manžel je vdovec.Mali sme aj menšie problémy,ale dnes som zažila šok:
Manžel išiel do obchodu,a zabudol si mobil-chcela som ešte aby niečo dokúpil.Kedže začal zvoniť v spálni,zobrala som ho a len tak som pozrela sms-pozrela som aj odoslané.
Písal tam jednej známej,že všade vidí manželku kde chodí,a že všetko mu ju pripomína-a že som mnou žije,ale s nou žil dosť dlho a nemože na nu zabudnúť.
Poviem vám velmi ma to trápi,až tak,že by som aj chcela od neho odísť.Neviem ako dalej,ved žijeme v ich byte,tak to ju všade bude vidieť stále.
Velmi ma to bolí,ked cudzej osobe opisuje o manželke,lebo to vyzerá,akoby zabudol že som tu ešte ja.Prosím povedzte,alebo poradte,čo mám robiť.Neviem naozaj-aj ked mi vraví,že to nie je tak ako si myslím.
Vdovec
11 mesiacov,
ale vzali sme sa po smrti jeho ženy skoro-po polroku
dobre si rozmysliet ci s nim chces ostat
a tym dôchodkom sa netráp. vracat mu to nemusíš.
ako dlho ste sa poznali kym ste sa vzali?
čo mam robiť?????????
povykrikoval mi všetko,čo sa dalo
bola som na stretku pred svadbou-aj to mi vykričal-že ma tam spolužiak držal za rameno,a sme spolu tancovali
podla mna mu to praveze vadi ale reaguje odveci, ako male urazene decko.
jajka -vôbec sa nebavíme-je to normálne?nevadí mu,že som mu povedala,že odchádzam?
nereaguj na tie hluposti ani nad nimi neuvazuj. je v afekte, pise ti same blbosti co ho napadnu v hneve.
povedal že som sobášna podvodníčka-nechápem ho
nehovoríme spolu už
lebo často utekám z domu,a nevážim si čo obetoval-myslim ten vdovský,a reči,že sme sa skoro vzali.