Aky mam nárok na priepustky v praci?

kaja5656

MUsim doniets zamestnavatelovy priepustku ke dosm vcera nesla na nocnu a vsteky kosti a svaly ma bollei ale lekarovy som nesla?? Moze mi tam dat staru dovolenku ke dju musim vycerpat do konca juna??Aj sommu to napisla majstrovy ze nech mi da dovolenku avaic neodpísal:

kaja5656

MUsim doniets zamestnavatelovy priepustku ke dosm vcera nesla na nocnu a vsteky kosti a svaly ma bollei ale lekarovy som nesla?? Moze mi tam dat staru dovolenku ke dju musim vycerpat do konca juna??Aj sommu to napisla majstrovy ze nech mi da dovolenku avaic neodpísal:

kaja5656

kaja5656

fekolini

manzel robí vždy v noci a ako je to s priepustkami pre rodinného príslušníka a pre neho pretože v tomto nemám jasno ked je zasa leto tak robí skoro v kuse cez deň aj cez noc ako to je vlastne?

N-ika

Priepustky sa rataju na hodiny nie na dni. Ved ked ides zubarovi na dve hodiny a vratis sa do prace nerataju ti cely den.
Ak si odrobila 8 mesiacov, mas narok na 35 hodin stravenych u lekara.

2988888

Dobrý deň chcela by som sa opýtať že na koľko dni mám nárok na priepustku keď v roku odpracujem 8 mesiacov, počíta sa to nejak ? A čo ak som už za 6 mesiacov vyčerpala 6 dní? zo 7 ? a pracujem 8 mesiacov ?

zanky

Dobry večer ja by som sa chcela spytat ze ci je to pravda ze na 4 mesiace mame narok len na dve priepustky pokial ja viem tak nie u nas v porace nam vyhlasily ze od noveho zakona je ze za 4 mesiace mozeme pouzit len dve priepustky dakujem za skoru odpoved

tekvicka_

lenze to nie je na decko ale na clena rodiny. takze 7 na seba a 7 na osetrenie clena rodiny moze byt manzel, dieta, rodic. keby sa na kazdeho ratalo 7 to by bolo ine kafe