MUDr. Jozef Šesták - zubar BA

amarelala

ja k nemu chodím dlhé roky už od kramárov a inde by som už nešla. mal na kramároch kolegynu, tá mi videla 4-5 kazov. ked som šla na vrtanie povedal, že to nie su kazy a nevrtal. dodnes ich tam nemám. teraz má inú kolegynu a tá je už ok. sú veľmi milí. majú niečo, čo nemá hocikto - laser!!! bez injekcie, UPLNE bez bolesti vyvrtajú, aj jesť sa dá potom. človek si síce trocha priplatí, ale oplatí sa isto. on už moc nerobí, ale nevadí, vedie to tam dobre. raz mi sekal zub mudrosti, bola to strašná trauma, ale verím mu, inak sa to asi nedalo. aj on sa zapotil. a že zarobil na reklame? vrazil to do ambulancie, teraz vyzerá úplne top ako pre vip klientov.

LiLi_

lenka012: prečo si sa rozhodla pre taký zákrok ??? A práve u Dr. Šestáka ??? Vraj je to babrák, ktorý ničí zuby. Nechoď k nemu.

lenka012

Som objednaná k Mudr. Šestákovi na celkovú extrakciu zubov v narkóze,boli ste už niekto u neho na taký zákrok?. Ďakujem

silv

Určite odporučám... Je to skvelý zubár a odborník s dlhoročnými skúsenosťami. Ambulancia je vybavená tými najnovšími prístrojmi. Príjemný personál, cenová dostupnosť, príjemné prostredie, čo viac si priať ;)

MarioKrnac

NEODPORUCAM! Mne zbabral 2 predne zuby a o ne som aj prisiel!!! Je to babrak akurat tak dobry na reklamu o protezach na ktorej riadne zbohatol.

dzejn

ahoj, ja k nemu chodim, dr. sestak sa vacsinou specializuje na zubne nahrady, klasicke zubarske prehliadky a osetrenia robia ini - momentalne tam ma zubarku ... mam s nimi len najlepsie skusenosti, su velmi mili od sestriciek az po doktorov .. chodime tam cela rodina, svokrovcom robili implantaty a nove zuby, su spokojni .. neda sa tam zatial platit kartou, tak sa ked tak priprav na to, ze budes musiet mat hotovost a pracovisko dentalnej hygieny maju na kramaroch, tam je tiez velmi sikovna hygienicka

ivon1g

Vrelo odporucam!! Ja som u neho uz nejakych 10 rokov. Robil mi aj strojcek na dolne aj na horne zuby (brrr). Ale je to fakt zubar s neskutocnymi skusenostami, len ti pozrie do pusy a vie, kolko mas kazov a co ti chyba - na toto potrebuju mnadsi, menej skuseni lekari minimalne jeden röntgen. Cenovo by som povedala taky bratislavsky priemer. Teraz ma velmi peknu novu ordinaciu - v cakarni je velky televizor :-)