chlapi , chcem sa spytat aky bol vas prvy sex , ja ho mam coskoro mat a zaujimaju ma tie vase skusenosti . + mohli by ste mi povedal kolko vam trvalo kym ste sa spravili ? lebo ja sa bojim ze budem skoro hotovy kedze to ma byt 1x
VAS PRVY SEX
no,zalezi od toho,ako sikovna bude partnerka.ked to bude poleno,tak si ho budes musiet vyhonit sam.skoda,ze moj 1X si ani nepamatam.neries,ved uvidis.niekedy je lepsie neplanovat...
Pridal:
zdenka
21/02/2007 22:59
Ahojte, len pred par dnami som zacala sexualne zit a neuzivam antikoncepciu, mozem otehotniet aj ked priatel do mna semeno nepusti a tesne pred ejakulaciou penis vytiahne? Skuseni, poradte prosiiim.
ja si myslim,ze by si na to nemal tak intenzivne mysliet, ale viem clovek je z toho vzruseny,
to je v pohode, nechaj to na spontanosti a uzivaj si to, ved priatelku milujes
moj 1 sex bol kratky pretoze to priatelku bolelo a ani som sa nespravyl a ked mam povedat pravdu cakal som od toho viac ale teraz som nynfoman uz je to ine uzij si to
inak sex je najlepsi spontanny nie planovany... cim viac nad tym budes rozmyslat tym viac to pokazis, a hlavne sex je na to aby si si ho uzil a nie robil okolo toho starosti
nechapem preco si seci chlapi myslia ze ked sa skoro spravia tak partnerka bude sklamana alebo nahnevana alebo neviemcovcsetko.... to je uplne v pohode pokial sa venuju nadalej priatelke dokym sa nespravi aj ona
No u kazdeho inac... tak s nepytaj a uzi si svoj vlastny "prvy" !!! A ked sa budes bat ze sa skoro spravis... tak to tak aj bude -> Pouzi kondom a zabudni na to.
prosim povecte