Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

iba pre ženy

Príspevok v téme: iba pre ženy
lollypop789

mala by som otazku iba pre ženy. zaujimalo by ma, že či vy nemate obcas taky pocit žeby ste si to chceli vyskuťat s babou aj ked nie ste lesbička, lebo ja na to dost často myslim, ale este nic som nemala so ziadnou babou, len ma to láka, mozno ze som lesba,mne to nevadi, to je jedno, len by ma zaujimalo ze ci vy nemate taketo myslienky

katussska24

ale áno, ak je tá baba riadna kočka tak ma to napadne :P celkovo ženské telo je krajšie si myslím a je na ňom čo obdivovať :P

lala222

No moja skusenost je len pozitivna :).
Mala som priatela, ale stale ma strasne vrusovali a lakali baby. Raz som to s jednou vyskusala a bolo to krasne :), zena je nezna a zenske telo je nadherne :). Odvtedy som bi :), teraz sice mam priatela, ale opat mi napadaju kucerave myslieky :)

jahodienka

mam tiez 20 rokov a tiez ma prenasledovali take myslienky ..tak som to vyskusala..mozem povedat, ze lesba nie som a mozno ani nie bi..ale odporucam to skusit..je to uplne nieco ine.. zeny su pekne a vzrusujuce tak preco nie

Filip85

MOja expriateľ mmala babu po tom čo sme sa rozišli, že vraj to bolo pre ňu vzrušu... :) zakázané ovocie najviac chutí :)

ShaulaThalit

AdamKrt: hovorím z vlastných skúseností a poznania. Nie každý chlap je ako ty a nie každá žena je ako ja..... asi tak.

ShaulaThalit

so ženou je to v mnohých prípadoch lepšie a krajšie ako s chlapom. žena nie je sebecká, žena vie, čo tá druhá žena chce, ako to chce a vie ako to urobiť. žena je nežná, citlivá, a to je na tom to najkrajšie