Prosim vas neexistuju nejake tabletky na varikokelu?
Varikokela
Chester 100 neviem k tejto teme nic napisat ale v Lucenci su skveli lekari takze urcite sa nemas coho bat a prajem vela stastia vsetkym :)
Ako to myslis do kondicie sex ? cvicenie ? Ja cvicim mne to trvalo 2 mesiace co mi lekar odporucil to nerobit.A lutujem operaciu fakt lutujem !!!!
cawte chcem sa spytat ako asi prebieha operacia varikokely a kolko trva a ci si ma po operaci nechaju v nemocnici.A zaujmalo by ma ak je tu nejaky odbornik ci je to na tejto stranke je dobre vysvetlene:varikokela.szm.com
zatial dakujem..
Bol som operovany v Lucenci, pohodicka.
Čaute. Pred týždňom som mal operovanú varikokelu, a to klasickým spôsobom (celková anestéza, rez v podbrušku, podviazanie žíl). Už asi dva dni mám zvraštené a studené semenníky a penis a objavil sa mi aj opuch v ľavej časti podbruška pod operačnou ranou, ktorý bolí na dotyk. Zimnica odoznieva a semenníky a penis nadobúdajú normálny tvar, jedine keď ležím v posteli pod perinou a mám ich v teple. Keď ale chodím alebo sedím, objavuje sa opisovaný problém. Nemám však problémy pri erekcii a ani pri ejakulácii. Neviem si vysvetliť tieto ťažkosti. Možno mi je fakt len zima, ale začínam sa obávať. So zákrokom som bol spokojný, neboli žiadne komplikácie, operačnú ranu už obväzujem len kvôli tomu, aby sa stehy nezatrhli o spodnú bielizeň, nebolí ma. Môže byť to, čo sa deje, následok operácie a, dôležitejšie, odoznie to po nejakom čase? Kontrolu u doktora mám naplánovanú až na budúci týždeň.
chcem sa opýtať či môže byť pri varikokele pohlavný styk??? ďakujem za odpoveď
Pred 7 rokmi som bol na ultrazvuku s tym, ze ma bolela zilka pri lavom semenniku. Doktor mi stanovil diagnozu varikokela, ale ubezpecil ma, ze to nie je nic vazne, no odporucil mi operaciu. Asi po mesiaci bolest presla, len hrcka vo velkosti hrasku na zilke zostala. Vraj to ma vplyv jedine na potenciu. No moja partnerka je momentalne v 6. mesiaci, takze je vsetko v poriadku. Varikokela sa robi v drvivej vacsine na lavom semenniku, ani doktori nevedia preco. Je to vlastne krcova zila, len dost na intimnom mieste. Tolko zakladne informiacie o tom, co to vlastne je...
mam 15 rokov bol som prave na operacii varikokely na lavom semeniku da sa to v pohode vydrzat.
Vcera som prisiel s operacie varikokeli nic to neni nebojte sa.rzchlo si to dajte do poriadku potom bude vajko ako novee