Prosím...ak niekto viete ako pomôcť mojej dcérke 8 mesiacov. Už 3 krát bola na antibiotikách...Furt sa jej chytajú nejaké zápaly.Raz močové cesty 2 krát pľúca, potom hrdlo...máte niekto pre mňa pomoc...Som zúfala
pomôžte mi so zápalmi
zdravim, ak uz mala uzivala antibiotika potom nie je problem uzivat aj koloidne striebro /prirodne antibiotikum na ktore bakterie nemaju sancu/.
xixxia:
je to subor enzymov, ktore podporuju hojenie, znizuju zapal, opuch. Bezne sa nachadzaju v niektorych druhoch ovcia, ako su ananas, papaja...
Len nevsimol som si, ze ma 8 mesiacov. Su to tabletky, to by bol asi problem prehltnut. Skoda, je to velmi ucinne a bezpecne. Idealne sa poradit o tom este s lekarom, ze ci sa to moze nejak aplikovat pre take male dieta.
skús sa spýtať pediatričky na nejaké lieky na imunitu, môj maly keď mal 2,5 roka tak prekonal ťažký obojstranný zápal pľúc,po preliečení sme brali lieky na imunitu tri mesiace, tak že 10dní, potom 20 dní prestávka a tak 3 krát. Len si už nepamätám ako sa volali. Teraz mú občas kúpim hliváčika alebo marťankov.
marusela ďakujem, no ale bývam dosťdaleko od blavy, a nechcem ju zaťazovať takou dlhou cestou
a odkial si? ak nebyvas daleko od bratislavy tak sa nakontaktuj na dr.albertovu ona ma ambulanciu v blave. myslim ze k nej chodia presne s takto chorymi detmi ako ty opisujes. ak nechces stale davat dcerke antibiotika tak ti to bude vyhovovat lebo ona lieci prirodnou medicinou. na internete na googli si o nej najdes vsetko.
ale to je tiež pre take male dieta... a co to vlastne je...?
oprava Phlogenzym...
Wobenzym, alebo Phloenzym.