Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

moje telo si so mnou robi co chce....

Príspevok v téme: moje telo si so mnou robi co chce....
janka.johana

Ahojte..teda po precitani par clankov som sa rozhodla ze sem naisem aj ja....Tak j mam problem ze uz pol roka aktivne cvicim..cez leto to boli korcule a bicykel..aj kazdy den ked bolo pekne..kedze teraz je uz chladnejsie davam prednost poobednajsiemu behu...po lete som si vsimla ze moje stehna zacali naberat na svaloch a lytka tiez..to sa sice pri mojok kazdodennom niekedy aj 3 hodinovych turach na bicykli,vobec necudujem...lenze najviac ma hneva, ze pri mojom stravovani by ini mali uz aj o 6 kilo menej....stravujem sa zdravo kedze mne osobne nechutia take veci ze vyprazane jedla,biele pecivo...lenze nechapem preco mi vaha nejde dole..a este mam problem s bruchom..mam ho mensie ako kedysi ale stale tam mam taku pneumatiku kt.vooobec na dievcati nevyzera pekne....uz neviem co mam robit kedze ja som typ cloveka aktivny a ked jedn den nic nerobim ide ma "mrle" zozrat..musim mat stale pohyb....poradi mi niekto,kde je chyba????:(

jana.johana

Metalicca...noo mozme na fb ja by som sa rada podelila o skusenosti....
napis mi na johanka0015@azet.sk
a tam ti dam nick na Fb aby som to tu tak verejne eee....lebo na azteko aj tak nechodim tak to mi je jedno :)

MetallicA

aj ja by som závidela aj ked je to kamoška ale to je pochopiteľné!:D u nás v triede z báb žiadna sa nepretŕha:D to ja najviac, každý deň...a vyzerajú lepšie po väčšine :D mne vravia že dobreá postava ved dobrá...ale ráno sa aj tri razy prezlečiem a do zrkadla dvadsať minút pozerám...a odkiaľ ty si vlastne? v podstate by sme si mohli aj na pokeci alebo fb písať ak chceš lebo ja by som o tomto aj knihu napísala:D

janka.johana

Vies co?.ja mam hroozne rada tury na bicykli :D...ale taku makacku ze do kopca :)..neviem mam taky dobry pocit zo seba :D :D...a moje lytka?...nad nimi sa ani nepozastavujem...ale to vidim ze je to jeden velkyyyy sval :D :D :D....ale frajer mi povedal ze mam pekne lytka ze vzdy krajsie ako take tenke..alebo po pripade mlandrave slaninove :D :D..nooo a teraz ked je uz tak chladnejsie tak chodievam behavavat poobede ked sa oprie slniecko tak je kraasne vonku a laka ma to este kym sa da..lebo ked som cez tyzden na intraku tak chodim na stacionarny bicykel do posilovne a 1x mam aj zumbu :)...takze pohyb mi nechyba :D:...ale hnevam sa na moje telo....lebo moja kamosla tiez chcela schudnut a za dva mesiace behania schudla 8kg a stavovala sa normalne ako dovtedy...tak ja uz neviem kde je chyba..ze na nej sa to odrazilo a ona voobec nie je sportovy typ..ona behavala za uclom chudnutia a podarilo sa jej to..a myslim ze ja by som bola aka stastna lebo ked si kuknem fotky ako vyzerala pred tym a ako teraz...tak ja by som tieeez priviitala tiez takuu zmenu :/..aj ona mala stehna a boky velikee...a terza je ako palicka :)......zaavidiim jej trosku :(...ze jej sa to podarilo a na mne stale nic :/..a to prestala uz a rok nic nerobi a postavicku ma stale rovnaku :/...

MetallicA

iwus93- na akú záťaž a ako dlho cvičíš na ňom? aj ja ho mám:D lepšie ako stacionárny bicykel aj ten mám.....aj každý deň cvičíš? ja som si merala brucho a neviem asi o 3 týždne čo som denne na 25 minút chodila som ho mala menšie...ale aj boky o trochu klesli ale sú hrozné...ako beyoncé také:D

MetallicA

no vidíš to aj ja rada cvičím...keby môj šport závisel len od chudnutia tak to už dávno nechám kedže neni výsledok dáky:D však som preboha za rok tejto námahy schudla zhruba 3 kilá....nato sa ja vyjebem už ozaj....a mne brucho ani nie ale nohy mimoriadne....čižmy mám dvojo lebo mi väčšinou neprejdú cez lýtku aj to pri jedných sa mi zasekáva zips do mäsa:D nohavice mám na nich:D a teraz skúšam čo som tu čítala že 3 dni v týždni si na diéte ale nie prísna dáka- čiže zelenina ovocie vlákniny bielkoviny plus ten pohyb, a 4 ostatné jedz S ROZUMOM....neviem uvidím lebo už ozaj neviem čo so sebou....a robíš von šport stále? ja len v lete beh bicykel inak dnuká stroje posilovanie len...ale tak čo? iné sa trošku obmedzia, ani sa nehýbu a schudnú:D

janka.johana

Metalica....nevravim ze moje stehna mi nevadia..jasne ze by som ich chcela mat chudsie.....to je jasne....ale nechapem to..vsak do certa ked uz raz cvicim a bavi ma to...preco sa mi to neodrazi aj na postave?....ze viacej jedz..lenze ked sa mi nepyta...proste ked nie som hladna tak si neuvedomim ze by som mala ist nieco zjest....sladke tiez vynechavam..ako nevravim ze raz za cas si nieco sladke dam....ale neprejedam sa....tak ja potom neviem..vsak ine baby by pri tom co ja robim a co jem isto uz daavno mali aj o 5 kil dole....to len na mne sa asi priroda zahrava :/...a ma to aj trapi, nepoviem keby cely den sedim doma nic nerobim a len jem..to by som chapala...ale ked mne neda nic nerobit..potrebujem k zivotu pohyb....a telo stale nereaguje ://///

iwus93

ja som začala fajčiť tak mi menej chutí neviem prečo ale je to tak...teraz mám svoje dni a neskutočne jem veľa sladké, ked vidím sladké tak ihned to začnem jesť :( ale problémy s váhou nemám, ja som začala cvičiť pred 4 mesiacmi na orbitreku a zrýchlil sa mi metabolizmus, neviem prečo, ale ked zjem aj veľa sladkého tak mám tú istú váhu o deň neskôr ako predtým, ale schudnúť by som tiež chcela, no skôr zoštíhliť hlavne stehná

xyxyz

podla mna je chyba v zlom stravovani..na svoju kativitu davas svojmu telu az prilis malo...telo si proste robi zasoby na horsie casy, pretoze mu davas velmi malo...a preto nechudnes..je to normalna a casta reakcia tela...niekedy je to smiesne ale proste musis zacat jest viac..jedz zdravo ale castejsie a vacsiu porciu..neni to nezmysel, je to tak naozaj, nerobim si srandu

MetallicA

bože môj ja mám just tento problém ako ty! len mi brucho nevadí dáko ale stehná hrozne....a tiež každý deň cvičím a nejem ani veľa ani nezdravo ani sladké už nejem a nič nič nič!!! iné baby viac zjedia a sú chudšie! to ma privádza do nepríčetnosti! aj pilátes robím tak raz do týždňa lebo ked nevidím výsledky tak jednoducho nemám chuť to robiť minimálne dva razy do týždňa ako vravia

radoba83

to nevadí ta pneumatika ale z celej osoby určite vyžaruje super energia a sexepeal.. niektoré baby vôbec nič nerobia su mladé chudé ale z vnútra nesrší ta energy ktorú pravidelným športom a inými vecami získaš..
možno to máš aj zlým držaním tela.. ja mam v spodnej časti chrbtice cečko driek vysúvam dopredu hlavu tiež a lopatky a ta časti mi prepadá do zadu.. na pilates ta naučia spravne držať telo..
tam sa učí to spodne brucho používať ramená ťahať primarane dole hlavu ťahať hore.. tým pádom úplne to inak vyzerá...