Čistiaci gél na tvár

Príspevok v téme: Čistiaci gél na tvár
karkulkaa

Viem,že je tu kopa príspevkov na túto tému,ale nechce sa mi prechádzať všetky. Potrebujem čistiaci gél resp. penu na tvár, ktorá má zbaví čiernych bodiek na nose a samozrejme pomôže pri netvorení akné. Teraz mám Loreal Perfect Clean,postupne rieši problém s akné,ale bohužiaľ nie s čiernymi bodkami.Rada by som vyskúšala niečo od Vichy.Ak máte nejaké skúsenosti s niečim, čo vám pomohlo tak prispievajte.

Cristine24

karkulka...a odkial si? viem ze v nemecku to je vraj najuznavanejsia prir. kozmetika a predava sa aj v cechach. ja som tiez v anglicku, kupujem si daily scrub od garnier, ktory vzdy v sprche pouzivam a zo slovenska si nosim prave tu annemarie borlind vo flastickach, lebo jedine toto mi pomoze.

karkulkaa

Cristine 24

s touto značkou som sa tu v zahraničí ešte nestretla,ale možno ju majú v lekárňach, musím pozrieť a orientačná cena je aká?

Cristine24

ja pouzivam z lekarne cistiaci gel zo specialnej serie pre hlboke pory, cierne bodky od prirodnej znacky annemarie borlind. pouzivala som predtym vichy aj biodermy, urcite lepsie ako ine znacky ktore nie su prirodne, ale na cierne bodky mi to velmi nepomahalo az kym som si nekupila toto co mam teraz. ja mozem len odporucit. mam od nich uz aj tonovaci krem ktory tiez lieci.

karkulkaa

ja mám tiež citlivú pleť...asi skúsim vichy mám od nich krém triple activ,ktorý sa osvedčil viac ako LRP effaclar. A zaregistrovala si zlepšenie pleti odkedy používaš vichy?

maria1113

Skús čistiaci gél od vichi 3v1, obsahuje termálnu vodu, ja mám veľmi citlivú pleť, používala som všelijaké gély a máločo mi sadne, ale toto je naozaj dobré, ale tých bodiek ťa nezbaví asi žiadny gél