Čistiaci gél na tvár

Príspevok v téme: Čistiaci gél na tvár
karkulkaa

Viem,že je tu kopa príspevkov na túto tému,ale nechce sa mi prechádzať všetky. Potrebujem čistiaci gél resp. penu na tvár, ktorá má zbaví čiernych bodiek na nose a samozrejme pomôže pri netvorení akné. Teraz mám Loreal Perfect Clean,postupne rieši problém s akné,ale bohužiaľ nie s čiernymi bodkami.Rada by som vyskúšala niečo od Vichy.Ak máte nejaké skúsenosti s niečim, čo vám pomohlo tak prispievajte.

karkulkaa

no ja mám asi aj alergiu na zimu pretože v zime mám niekedy celú tvár červenú, napnutú a strašne ma páli a k tomu sa mi vyhodia také pľuzgieriky ako keby si bola popŕhlená žihľavou. Ja mám z AA na citlivú pleť polomastný a ten to trošku zmierňuje. AB som ešte neskúšala, ale myslím,že sestra si ho pochvaľovala práve ten mandľový

Cristine24

no s tym tamponikom ci hubka to si vobec nekupuj. to je riadna blbost. zbytocne predrazene. najlepsie kupit normalny obycajny tampon a cistit. a urcite si kup toner tiez a aj ten daily scrub. neviem ake vzorky myslis, ale tu v irsku som tu borlind nevidela. tak drzim palce. ked budes na svk tak sa popozeraj po tej borlind, ja som to kupila v lekarni.

maria1113

karkulkaa, ja používam už dlhé roky AB mandľový krém, alebo mandľový olej.Vyskúšala som už naozaj kadečo, ale vždy som sa vrátila k AB, lebo mne nič nepasuje, vždy ma zo všetkého štípe, alebo svrbí tvár, alebo cítim napnutie. Už nejdem škúšať nič

karkulkaa

tak zajtra zbehnem do mesta a popozerám možno majú nejaké vzorky, tak pozbieram a vyskúšam,ale na ten garnier som už dlho pozerala a aj na ten,ktorý má navrchu ten taký čistiaci tampónik či kefku či čo to vlastne je

Cristine24

ano ano poznam :-) no to som necitala. ja pouzivam ten garnier kazdy den, ale velmi si tym plet az nedriem. tak nie je to ziadna vyhra, ale lepsie ako neutrogena. mne nerobi dobre prilis mastne kremy alebo olejnate veci. ja si vycistim tym scrubom a potom mam od tej borlind take odlicovacie mlieko ktore si dam na vlhku plet a potom zmijem. no a potom sa odlicim tonerom z tej serie a na noc si dam taky intenzivny gel. krem nepouzivam lebo mi lepsie robi gel ako krem, menej sa mi masti plet a odvtedy nemam uz ani tu krupicku na tvari. ta seria co pouzivam je dermakozmetika proti akne tak mozno by to aj tebe pomohlo, z toho mam aj ten tonovaci krem ktory pouzivam namiesto make upu. mne sa v irsku strasne zhorsila tiez plet, hlavne som poiuzivala avon a take nekvalitne veci. ale nastastie sa mi to zlepsilo ale dost si plet aj cistim. aj z prace ked pridem tak hned aspon tonerom vycistim.

karkulkaa

no ja nie som vo Sworde, ale dosť blízko teba - Clontarf.... a používaš to každý deň? Lebo teraz som čítala anglické recenzie a jedne sa tam sťažovali, že necháva pleť suchú a napnutú a jedna tam odporúčala nepoužívať každý deň, ale tú prírodnú kozmetiku by som vyskúšala lebo chudáčik moja tvár je už dosť zničená od všetkých tých mastičiek,krémov a makeupov a hlavne od akné

Cristine24

no ja som zo swords, ale predpokladam ze az taka nahoda by to nebola :-) ano presne ten som myslela. predtym som mala aj uhorkovy. ten tiez usiel ale ten blackheads je lepsi. mala som aj neutrogenu, ale tu si nekupuj, lebo mala som z nej taku ako keby mastnu plet. ak by si chcela tu annemarie borlind vyskusat, mohla by som ti objednat vzorky zadarmo a priniesla by som ti, lebo na svk chodim kazdy mesiac kvoli skole.

Cristine24

hi hi sranda. aj ja som v irsku, v north co. dublin :-) no to mas pravdu, tu to nie je, tiez som to hladala, jedine bioderma, vichy a bioderma. no ale bohuzial z toho mi nic nesadlo a je to tu moc drahe. za tu cenu si to radsej donesiem vzdy v sacku zo slovenska. dost sa mi tu v irsku zhorsila z tej vody plet, tak preto som hladala nieco prirodne, co by mi pomohlo. mala som vyrazky aj pupienky, taku krupicku na tvari a nic mi na to nepomahalo.

karkulkaa

ja som v Írsku, ale tu som to ešte nevidela alebo možno som tomu nevenovala nejakú pozornosť,keďže som o tej značke ani nepočula