Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kde nájsť chlapa?

lost

Oui.
hnnn, otukavacie frazy.. :)
ups :D
hmm, no k tomu by mala byt nejaka aplikacia, nieco ako na starej nokii ze "pridem o" "meskam" aby som to jednym klikom poslal :)
to je z toho ranneho vzduchu... :)
(ja to rikal, uz davno, editacia (upravovanie) prispevkov by sa (hlavne) mne zisla :D

ShaulaThalit, heeej neprezradzaj moje know how :P ale tie dnesne free wifi su genialne :) hlavne ak nie su zaheslovane.. :D

ShaulaThalit

AdamKrt: idem na rande s osobou, kt. poznám niekoľko rokov a ano, zapaľujú sa mi lýtka, okrem iného :-)

AdamKrt

ShaulaThalit:

Ty si das za par minut rande s cudzou osobou, ktoru si v zivote nevidela ? A to nic vymenit si foto, spoznavat sa dlhsie pisomne, kym uvidis, aky je a potom sa stretnut ?

Ci ides rovno na vec, zapaluju sa lytka...? :)))

ShaulaThalit

okej, vyzerám jak debil, ide o to, aby som vyzerala ako menší debil, čiže, vaše rady????? :D okej, mám dvadsať minút na to...

Oui.

ako vidim, moj internetovy zivot konecne zacina dostavat nejaky zmysel :-P

ale najpr nejake otukavacie frazy, nie? nie hned lokalizacia mojej nory. ci takto sa to najnovsie robi? :D

ShaulaThalit

Ja nemám záujem o losta, možno je z neho bezdomovec, ktorý chodí na chat do UPS spoločnosti na verejný pc v hale......a už len to meno...stratený :-D
decká, mám rande, tschus

Oui.

shaula, kus, nechas ho !!!
ja som vcera v druhej teme vyznavala svoju platonicku virtualnu lasku voci lost-ovi a odpovede som sa nedockala... to mam za to, ze sem len chodim voyeurovat a zasnut a nepridavam sa do konverzacii ...