Na ktorých miestach je podľa vás najväčší predpoklad, že stretnete niekoho, kto by mohol byť potenciálny partner pre vás?
Kde nájsť chlapa?
ta3:
ja nemam problem komunikovat s hocikym o hocicom, koho poznam, alebo na kom mi nezalezi. Teraz to riesit nemusim, lebo mam priatelku, ale bol to riadny problem. I ked sa mi niekto pacil, povedal som si, urcite ma priatela a dalej to neriesil. Nechcel som sa ztrapnovat. Co by som povedal neznamej ? I ked mam vela napadov, co a ako, nedalo mi to. Ine je, ked uz niekoho poznam a kecame spolu.
Ale tak isto som byval aj potom plachy. 2-3, maximalne 4 rande a ked som sa o nic nepokusil, zeny uz davali zbohom...
Teraz vidim, ze som mal riadny blok...
Na druhu stranu nemam absolutny problem ist niede v obchdaku, urade, ci hocikde za peknou zenou a opytat sa jej napr. na nejaky tovar, cestu, atd atd.
Ale ked malo ist o zaujem, tak som mal blok, lebo mi bolo blbe, ze co ako poviem...
raz sa ma jeden opytal, ze kolko je hodin.. ukazala som na vezu je nech sa paci tam mate hodiny skoro ako big ben. a on ze dakujem a potom ze ci ma nemoze pozvat na kavu. hovorim ze nie. o 10 min bol nazad s tym, ci som si to predsalen nerozmyslela.. ocenujem iniciativu, ale preco su vzdy iniciativni zufali podivini?
Chlapci, a možno by vás baby aj chceli, ale ked vy nič, tak baba sa nebude strápnovať..koľkokrát práve chlapci sú ako primrznutí...baba čaká na nejakú akciu a nič.
Žien na Slovensku je viac ako mužov, takže muži máte si z čoho vyberať.
myslím si, že je to asi vekom..tá odvaha. Čím je človek starší, tak tým menej akosi dbá na to, čo si pomyslí okolie, alebo dotyčný, ku komu sa ozvem. Ja tiež nemám problém nadviazať rozhovor hocikde a ku hocikomu,prečo aj?..ked vybarám v drogérke niečo, alebo nejaké víno v obchodáku, tak sa kľudne opýtam nejakého fešáka, či ten výrobok pozná a či mi vie poradiť..a už sa rozprávame jedna radosť..a dá sa pokecať aj o počasí, prečo nie?
tak toto je gol, vazeni :) baby su zvacsa ucene, ze chlap ma urobit prvy krok. a chlap sa zas hanbi :))))))) ak to takto pojde dalej, ti " normalni " coskoro vymru :))))
Ja no tiež na to nemám, len tak osloviť neznámu ženu. Možno keby som bol presvedčený, že som neodolateľný fešák, tak mám sebavedomie väčšie :-)
AdamKrt,
lenze kopec dobrych, slusnych muzov ma zase sklony k hanblivosti a oslovit im zenu/dievca im robi problem... :)
to je fakt, tak aj Ty ku nim patris?, moj syn, ked ideme spolu po ulici, dobre ze si krk nevykruti, co tak za dievcatmi pozera, ale prihovorit sa niektorej, tak to ani zasvet, pritom dobre vyzera a aj postavu ma vybornu, vcera vecer sme boli spolu na plavarni a boli tam tri pekne dievcata, tak ja som sa usmievala na ne namiesto neho v nadeji, ze ich moj usmev bude inspirovat a vsimnu si vedla mna stojaceho syna
zato ja nemam s tym ziadny problem, prisla som do veku, kedy uz nemam ziadne zabrany dat na verejnosti svoje pocity najavo, niezeby som chlapov balila na kazdom kroku, ale ak sa mi nejaky paci, hned cerim zuby a nemam zabrany sa ani prva prihovorit
tiez som oldschool v tomto smere. a pripada mi strasne roztomile, ked su chlapi v rozpakoch, ked uz sa vas odhodlaju oslovit a rozpacito cakaju na reakciu.:)
janka666:
vidis, ja som mal problem zoznamit sa, oslovit, ale nemam problem dalej komunikovat. Na druhu stranu akcnej zeny som sa nebal :)
To hadzanie ockom sa da vysvetlit vseliak. Po mne tiez hadzali zeny ockom, ale nikdy ma nepapadlo, ze maju zaujem, alebo zeby som mal nieco skusit. Vzdy som si pomyslel, na co sa to diva, preco tak hladi ? :)
Podla mna je to jedno, ci muz, ci zena. Nemaju dovod na nieco cakat. Ak je muz nesmely, moze sa zena opytat, kolko je hodin a nenapadne nadviazat rozhovor.
Naviac, ked je muz gentleman, tak ho casto ani nenapadne, ze by to malo ist o zoznamenie. Hovori si, ze keby zacal, tak ho mozno odpalkuje s tym, ze co si to dovoluje... :)
ja som stará škola a stále si myslím, že muž by mal urobiť prvý krok. Situácia, ked sa mi páči muž a začnem na neho robiť oči a usmievať sa a muž nič, tak potom je to blbé pre tú ženu...muž by mal vycítiť, že žena má záujem a proste niečo si vymyslieť a sa jej opýtať možno aj na to obligátne "koľko je hodín"..alebo sa prihovoriť nejakou blbosťou a ak žena chce, tak tú hodenú rukavicu dvihne..jasné, že sa môže stať, že žena odmietne, ale zoznamovanie treba brať s rezervou.Neistí muži to majú ťažké, ale nikto sa za nich nezoznámi, takže ak chcú nejakú babu zbaliť, tak sa musia nejako vynájsť. A akčné ženy, ktoré tlačia na pílu, tak tých sa väčšina mužov bojí.