čo si myslíte o tomto jedle? nepriberá sa z toho že je to na smotane? zjedla som trochu toho viac ale to asi zato že som nemala poriadne raňajky :(
tofu na smotane
miery: 83-63-88
prsia som nikdy nemala veľké takže je to jedno či by som schudla
Ak ti vravia, že nemáš chudnúť, tak aký máš dôvod? Vždy keď som sa ja snažila chudnúť, tak som pribrala (dovtedy som ani ja nebola tučná :D ale nie, nie som, som akurát)
Kašli na to, venuj sa niečomu zaujímavému a nebudeš musieť myslieť na jedlo, chodievaj peši namiesto autobusu a budeš fit a stále to budeš ty! :)
tak nechudni ... pokial si si nie ista tak hod fotku na net a my ti povieme :P ;)
tak tučná nie som, ale niektoré spolužiačky majú tak super postavu :) teraz furt narážali na spolužiačku že ako schudla, lebo si nevedia zvyknúť na nu aká teraz je, mne sa páči jej postava...mne vravia že nemám chudnúť
O tomto jedle si myslím, že... spravila si mi naň chuť! :P ak nechceš priberať, tak to choď vytancovať :) neviem ti poradiť, ale veľa šťastia, hádam raz už budeš so sebou spokojná, aj keď predpokladám, že vôbec nie si tučná...
a ešte za obedom asi tak hodinku Bebe dobré ráno musli s ovocím
to mi je jasné ale chcem schudnúť a dala som si takú väčšiu porciu na večeru, lebo ostalo zo včerajšieho obedu, tak som to dojedla...bolo to s cestovinami
a v priebehu dna som mala:
R:2 toastové špaldové chlebíčky s kápiovou pomazánkou (kápia, maslo, vajce, cibula)
O:mäsové guľky v paradajkovej omáčke a zemiaky (polovičná porcia)
V: tofu na smotane s cestovinami a dala som si aj musli tyčinku jablkovú, lebo idem cvičiť
no z jedneho tofu urcite nepriberies