tofu na smotane

tofu_

Ak ti vravia, že nemáš chudnúť, tak aký máš dôvod? Vždy keď som sa ja snažila chudnúť, tak som pribrala (dovtedy som ani ja nebola tučná :D ale nie, nie som, som akurát)
Kašli na to, venuj sa niečomu zaujímavému a nebudeš musieť myslieť na jedlo, chodievaj peši namiesto autobusu a budeš fit a stále to budeš ty! :)

iwus93

tak tučná nie som, ale niektoré spolužiačky majú tak super postavu :) teraz furt narážali na spolužiačku že ako schudla, lebo si nevedia zvyknúť na nu aká teraz je, mne sa páči jej postava...mne vravia že nemám chudnúť

tofu_

O tomto jedle si myslím, že... spravila si mi naň chuť! :P ak nechceš priberať, tak to choď vytancovať :) neviem ti poradiť, ale veľa šťastia, hádam raz už budeš so sebou spokojná, aj keď predpokladám, že vôbec nie si tučná...

iwus93

to mi je jasné ale chcem schudnúť a dala som si takú väčšiu porciu na večeru, lebo ostalo zo včerajšieho obedu, tak som to dojedla...bolo to s cestovinami
a v priebehu dna som mala:
R:2 toastové špaldové chlebíčky s kápiovou pomazánkou (kápia, maslo, vajce, cibula)
O:mäsové guľky v paradajkovej omáčke a zemiaky (polovičná porcia)
V: tofu na smotane s cestovinami a dala som si aj musli tyčinku jablkovú, lebo idem cvičiť