Pomaha antikoncepcia upravit menses?

saxana

dakujem za pomoc:)ja sa prave chystam tento tyzden zmenit lekarku,lebo ta predosla mi prisla dost nezodpovedna,ani mi nikdy nevysetrila v krvi hladinu hormonov ani prsniky no proste nic!!!tak som zvedava,co mi povie tato nova a teda skusila by som nejaku antikoncepciu ak mi to odporuci.Dakujem :)

nika :)

Tých leikov sa nemusíš báť.Mne pravidelne robia testy z krvy,či mi to neškodí.Testy mám stále dobré.Ja beriem tabletky MINISISTON,to sú lieky pre začiatočníkov ale môžeš s nimi naďalej pokrčovať ak chceš.Ja beriem len toto.S inými liekmi nemám žiadne skúsenosti.Áno,hneď sa mi to upravilo a vôbec mi nebíva zle.Keď som nebrala tabletky,tak som mala veľmi bolestivú menštruáciu.A keď beriem tabletky,tak ma to už nebolý.Ja som si dala 1x pauzu po 1.roku,potom 2x po 2.rokock a teraz po paždých 3.rokoch.Medzi tým bola prestávka vždy 3mesiace.

saxana

nika:)takze asi to bude ok len pokial ju budem brat:( no a ty mas tabletky???ja mam nejako k liekom nedoveru,skor by som si dala naplaste aj ked su drahsie,ale predsa len,nenicia pecen ako lieky...upravilo sa ti to hned po mesiaci uzivania alebo nie?nebyvalo ti zle?hovoris ze potom si ju prestala uzivat a potom ako dlho si mala pauzu?

nika :)

Ja som mala stále s týmto problém.Začala som brať antik.a potom sa to upravilo.Keď som mala prestávku po roku na 3mesiace,tak zase som mala s tým problém.Zase som to začala brať a zase to je v normále.

saxana

Dakujem za radu,asi to skusim,len zasa neviem,ze ci potom ked prestanem uzivat antikoncepciu sa mi to zasa nedostane do starych kolaji...ja mam 23 a menstruaciu od 13 rokov a niekedy mi meska aj tri mesiace...uz ma to nebavi.Idem zmenit lekarku a snad mi poradi co dalej???dakujem

dada

ahoj saxana, urcite to vyskusaj aspon na pol roka, pomaha 100% mam to odskusane, dcera ma 19 rokov a od 15 rokov mala problemy a tak sme to riesili HAT...papa