zafarbený moč

Príspevok v téme: zafarbený moč
dandy8

mam otazku ohľadne moču. asi pred troma dňami sa mi stalo, že som močila červený moč, ale povedala som si, že to nič nie je, lebo predtým som pila zeleninovú šťavu červenej farby.Lenže niekoľko ľudí mi povedalo, že moč sa nefarbí a teraz mam vysoké teploty, aj ked to vyzera na chripku.nevedel by mi niekto pomôcť??

damaxy

Vysoká teplota je príznakom choroby a kto ti povedal,že moč nefarbí ,nejedáva cviklu a nepije cviklovu štavu.Prajem skoré uzdravenie.

mata

CHOD K LEKAROVI!!! Moj znamy mal krv v moci, lekar teda vsetko poriadne vysetril a nasiel mu nador v mocovom mechuri!! Ten mu odstranili a o par dni mu povedali, ze to veru bola rakovina...O par dni ma nastupit na nejake liecenie (mozno chemoterapia, neviem).. :-(

dandy8

u lekara som bola asi pred polrokom, kde mi povedali, ze nieco nie je v poriadku, ze malo pijem, aj ked som pila tri litre vody denne.niac viac mi k tomu nepovedali, preto chcem najskor vediet, ci ma niekto tiez take problemy a ci by mi vedel poradit.nechcem sa zas citit ako hypochonder.

syma

Krv v moči je alarmujúci príznak a ten, u koho sa objaví, má hneď vyhľadať lekára prvého kontaktu, ktorý ho pošle za urológom, aby sa mohla včas začať liečba.

eli

dandy, neber to v zlom, ale niekto by pomoct vedel-lekar! a nezabudni hned so sebou brat v nejakej flasticke 1. ranny moc.