co robim zle pri modelovani gel. nechtov ked sa mi vzdy este v dany den stihnu aj dva tri odlomit.???
Gelove nechty
Ahoj, kupila som od ruky uv lampu, ale je v nej vo vnutri zaschnuty gel, cim to mozem vycistit a vobec ci mozem, ci sa nieco nestane, dakujem
ja primer nepouzivam, aspon neviem co to je a nechty mi drzia az az...
zabudla si na PRIMER, najdolezitejsiu cast. bez toho ti gel nebude dostatocne drzat na prirodnom nechcte
presne tak to robim, ako si napisala..gelu davam dve vrstvy..moze byt nekvalitny??
pred nalepenim tipu treba opilnikovat cely necht, oprasit ten prach, prilepit tip, opilnikovat tip, oprasit, naniest gel, nechat poriadne stvrdnut... nechapem, preco ti nedrzia, ak vsetko toto dodrziavas. skus napisat presny postup ako to ty robis.
odlepi sa cely, aj s tipom....dnes sa mi zlomili dalsie dva, tak som si ich dala dole uz vsetky.....gel davam hned po nalepeni a opilnikovani tipu.mylim,ze lepidla davam dost....
a davas gel na drsny povrch opilnikovaneho nechtu a typu alebo na hladky?
a to sa ti odlomia len spicky alebo cele? ak aj s tipmi, tak by som vyskusala dat viac lepidla a ak len to odrastene, tak viac gelu, ale nie moc, aby to nevyzeralo totalne neprirodzene.