ahojte som už 2 rok sama...začínam sa cítiť dosť smutne a chýba mi láska...pred 2 rokmi som sa rozišla s chalanom bola to moja prvá láska a trvala cca 3 roky rozišla som sa s ním lebo sa zmenil ....to sa mi už nechce viac rozoberať len začínam pochybovať či som spravila dobre ked som sa s ním rozišla či nebol pre mňa práve ten pravý ....ale asi nie kedže už niesme spolu....ja len teraz stále premýšľam lebo odvtedy som nemala žiadny vzťah ...lebo vždy sa mi bud chalan ktorý má záujem nepáči alebo ked sa mi nejaký páči tak je tam nejaký problém napríklad teraz sa mi jeden páči ale je hrozne hanblivý a ja tiež niesom dvakrát na tom lepšie :) sama prvý krok neurobím...ale už mám 22 rokov a nechcem byť sama hlavne ked su aj kamoški zadané...ked su s priateľmi tak rozmýšľam ake by to bolo pekné mať niekoho... :((( čo mám robiť? kde hladať lásku? na interntové zoznámenia sa moc dávať nechcem nikdy neviete koho tam stretnete..ako chodím sa von baviť skoro každý víkend ale nejako sa mi nedarí niekoho si tam nájsť...ale fakt by som to už chcela zmeniť :(nechcem byť už tak dlho sama...
Už 2 roky bez lásky
to je tak že každý chce to čo nemá...ja tiež som sa tešila na to že sa budem baviť a tak no teraz ma to už nebaví a ano tie kamarátky spomínam lebo ked sú oni s priateľmi tak ja som sama a chýba mi pocit že niekto ma mám rád a záleží mu na mne ... :(
uz dvakrat si spomenula kamosky a to, ze oni niekoho maju...to je pre teba az tak podstatne?co sa citis menejcenna popri nich alebo co?...suhlasim s Giovannim, zi si svoj zivot a co ma prist pride
Uzivaj si zatial kym mozes.
užívaj si kým sa dá, lebo potom sú len problémy v láske a tak...teraz sa nemusíš trápiť pre nikoho, nemáš starosti
ja mám vzťah, niekedy si hovorím že lepšie je byť sama, lebo nie je toľko problémov
tak každý má nejaké požiadavky ale zase nemám nejaké extrémne...a na disco chodím len som tam zatial nikoho normálneho na chodenie nestretla :D
mas dake poziadavky nie?tak preto este nikoho nemas,lebo ich nesplnali
nemas ziadne poziadavky?tak chod na disko,najdes tam XY chlapcov na chodenie
to mám fakt iba čakať? lebo mne to príde divné že za dva roky som si ešte nikoho nenašla...kamošky nemajú problém nájsť si chalanov...:( asi je vo mne nejaká chyba...
ja neviem co ste vystrasene,vsak zite si svoj zivot a nemyslite na samotu a ta laska sa dakedy dostavi:)
ja som bez lásky 21 rokov a čo.