Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Už 2 roky bez lásky

Príspevok v téme: Už 2 roky bez lásky
emka212

ahojte som už 2 rok sama...začínam sa cítiť dosť smutne a chýba mi láska...pred 2 rokmi som sa rozišla s chalanom bola to moja prvá láska a trvala cca 3 roky rozišla som sa s ním lebo sa zmenil ....to sa mi už nechce viac rozoberať len začínam pochybovať či som spravila dobre ked som sa s ním rozišla či nebol pre mňa práve ten pravý ....ale asi nie kedže už niesme spolu....ja len teraz stále premýšľam lebo odvtedy som nemala žiadny vzťah ...lebo vždy sa mi bud chalan ktorý má záujem nepáči alebo ked sa mi nejaký páči tak je tam nejaký problém napríklad teraz sa mi jeden páči ale je hrozne hanblivý a ja tiež niesom dvakrát na tom lepšie :) sama prvý krok neurobím...ale už mám 22 rokov a nechcem byť sama hlavne ked su aj kamoški zadané...ked su s priateľmi tak rozmýšľam ake by to bolo pekné mať niekoho... :((( čo mám robiť? kde hladať lásku? na interntové zoznámenia sa moc dávať nechcem nikdy neviete koho tam stretnete..ako chodím sa von baviť skoro každý víkend ale nejako sa mi nedarí niekoho si tam nájsť...ale fakt by som to už chcela zmeniť :(nechcem byť už tak dlho sama...

bibba

strasne vela ludi je v tejto dobe single, nic si z toho nerob. malokto ma vztah, ktory tak super klape a hlavne mladi... a neber si priklad od kamosiek. raz sa najde aj niekto pre teba, len nebud zufala, vtedy to väcisnou neprichadza ako keby naschval. je to tak... a okrem toho chalani to vycitia, ked zena silou mocou xce len nieco vazne, mohla by si niekoho aj odplasit...

bibba

no a co. ja som teraz tiez presne dva roky sama a tiez mam 22. mne to tak aj vyhovuje, nerozumiem tym ludom co maju depresie kvoli takemuto niecomu, najradsej by sa asi dala hned dokopy s prvym milym clovekom, ktoreho stretnu, proste im staci malo k tomu aby si s niekym zacali, ale ja taketo myslenie vobec nechapem.

llil

No dievča, to musí byť teda fakt super "kamoš", ak ho tak "pekne" vykreslil. Nedaj sa oblbovať, ver svojim pocitom a ak sa ti páči a je hanblivý, tak niečo skús ty - aspoň nejako nenápadne, možno sa chytí :)

AdamKrt

emka212

Tiez sa priznam, ze som mal velmi dlhu dobu problem so zenami, pretoze moju galantnost si myslim vysvetlovali zle, ako vahavost. A ja som ich mal iba v ucte a nechcel som ist na vsetko hrr... Len dnes ma vela ludi malo trpezlivosti a tak pokial clovek neskusil nieco do 2-3 rande, uz sa asi zdal divny a odpisany. Potom sa zeny divia, ze slusnakov nemozu najst, ked ich prehliadaju a tak si najdu nejakeho burana, ktory im ublizi a potom nadavaju na muzov. Ako hovori jedno prislovie, 2x meraj a raz strihaj.

Podla mna, ak sa Ti ten chalan paci, tak mu to naznac. Dohodnite si trebars rande. Povedz mu, ze budes tam a tam a ak tam bude o tolkej a tolkej, budes rada. Zbytocne sa zatazovat obavami. Konaj.

rony26

hmm, ten strateny pripad by ti mozno vedel dat ovela viac ako si vies predstavit...je trochu skoda, ze takyto ludia su automaticky odpisani a pritom maju co ponuknut, akurat to nevedia predat...ale ok, je taka doba, nikto nebude cakat kym sa chalan rozhybe, ma smolu...aj ked podla mna hanblivost sa da odburat obojstranne, aj tie prve kroky sa daju robit spolocne...ale je mi jasne, ze stale prevlada model v ktorom ma byt zena ta pasivnejsia,dobijana a muz ma byt ten aktivnejsi...a ja vam to ani nevycitam, kazdy ma svoje predstavy, tak nech ich realizuje...kazdopadne drzim palce nech najdes co hladas alebo nech si najdena :)

emka212

ved práve že ja niesom domased :D len asi stretávam tých nesprávnych ludí..ved ja viem že to príde ked to človek najmenej čaká tak to bolo aj s tým prvým vzťahom...len mám asi teraz nejaké depko obdobie :) a ten hamblivec to je asi stratení prípad je iba o rok starší a nemal ani jednu holku ale je veľmi chutní no aj jeho kamoš čo je kamoškin frajer ho odpísal že ten chalan sa vôbec nevie ani baviť s holkami a vraj tá hanblivosť sa ani alkoholom neodbúra vraj bol zamilovaný roky do jednej holky a nikdy jej to nedokázal povedať... :D

rony26

presne tak, kazdy chce to co prave nema, to si pekne napisala...a chapem, ze ta uz nebavia rady typu "pockaj, ono to pride same"...keby si bola nejaky introvertny domased tak by sa lahko radilo, ale pises, ze chodis medzi ludi a konkretne ti poradit ako stretnut toho spravneho, no to je tazko...a co ten hanblivy? ved nemusis urobit prvy krok, len vytvor priestor, teda dotlac ho :) k tomu aby ho spravil on...mozno to bude trvat trochu dlhsie, ale ty uz musis vediet ci ti to zato stoji

lost

ja som bez nej cca 21,5 roka :P

a zijem ...

a rozmyslam ze mozno aj lepsie ako s nou, i ked to je mozne len falosny fakt utechy :D

ale mozno by som mohol aplikovat teoriu, ze cim blizsie si k cielu tym viac to chces vzdat, tj. teraz sa citis uz prilis sama, tak mozno coskoro pride zmena :)

ktovie..