Oddialenie ci zastavenie ejakulacie

Príspevok v téme: Oddialenie ci zastavenie ejakulacie
AdamKrt

Vsade sa hovori o zvysovani muzskej vydrze oddalovanim ejakulacie.

Skusate niekto tuto metodu a ak ano, akou formou ?

Podla mna je to totiz mozne dvoma metodami.

Prva - jednoduchsia je v tom, ze sa prestane v najlepsom, alebo skor tesne pred najlepsim, takze neni problem s ejakulaciou vobec. Staci pockat, kym vzrusenie ochabne. Problem je len rozoznat ten cas, kedy uz stacilo, aby sa neprekrocil bod zlomu.

Druha - tazsia, niekde citam, ze dokonca nemozna - vraj cez bod zlomu, je uz ejakulacie nestastavitelna. Podla mna vsak to neni nemozne. Tiez to dokazem ovladat. Bud metodou, kde to zastavim tlakom na tele na 99-100 percent /da sa na dvoch miestach/, alebo tak na 95-100 percent silou vole a ovladanim svalov a to ZASTAVENIM ejakulacneho procesu. Je to vsak VELMI neprijemny pocit.

Aku metodu pouzivate a ako uspesne ?

Pri oddalovani, ci zastavovani ejakulacie pouzivam najcastejsie metodu c.2 pri pouziti silou vole a svalov. Mam totiz ten problem, ze hadam skoro vzdy prepisknem ten bod zlomu a potom to musim nasilu zastavovat.

Ak to pouzivate, mate nejake tipy na oddialenie, zastavenie ejakulacie ? Vraj si niekto predstavuje neprijemne zazitky, ale mam obavu, ze to by mohlo negativne ovplyvnit zase erekciu, ak chce clovek pokracovat zase dalej.

Prosim uvedte svoje skusenosti...

ferdo.mravec

Nauč sa pracovať hlavne s hlbokým brušným dýchaním to je kľúč k ovládaniu sexuálnej výdrže. Ďalej so svalovým napätím a uvoľňovaním v panvovej oblasti a vlastne aj v celom tele. Podrobný návod nájdeš v tomto článku: -odkaz odstránený-

Manson

čau, tych metod je viac, nez len dve, ale treba ich spajat dokopy. aj vtedy sa ale ejakulacia oddiali o maximalne par minut. aby si niekto nemyslel, ze z 5 minut spravi nejakym zazrakom 50.. to je nemozne..:)
vimax.sk kazdopadne pridavam skvely clanok z blogu s AŽ 14timi drobnymi krockami k dlhsej vydrzi. skuste a hlavne sa snazte! lebo ak raz vyejakulujete, tak je obvykle po parade..:) vimax.sk

AdamKrt

No napr. preto, ked partnerka nepouziva HAK, ale pouzivame trebar kondom, Pharmatex, ci oboje.

To stihas ist dole z partnerky a este tahat za semenniky ?

Co sa tyka vyronu, neviem, ako by si reagoval, keby to na Teba doslo 5x-10x, keby si zakazdym vypustil.

Ano, ono neni problem casto o chvilu pokracovat dalej, ale ked chce clovek urobit partnerke aj par orgazmov, tak tie prestavky jej nepridaju :)

behind

Mne zaberá ťahať semenniky dolu a akoby zadržiavať ako pri malej potrebe, ked potrebuješ zadrzať močenie. Načo ale zadrziavať výron??Ja sa urobím, a zostane mi stáť a možem za par sekund pokračovať. Ked ovisne, tak o pár minut.