Som tu po par mesiacoch opat... prave som sa vratila z hajzlu....asi nemusim hovorit co som robila... jednoducho sa uz radsej neriesim...som si povedala ze do decembra sa nebudem prezierat a budem jest len jablka a zeleninu... musim sa toho hnusneho prezierania zbavit...aaach yo,je mi zo seba zle... ja som sa len potrebovala troska vyrozpravat...dakujem
Serem uz na vsetko
ahoj gordura,
pamatam si ta, no nie celkom cely tvoj pribeh, mam v tom uz trochu chaos.
myslim, ze by si sa nemala vzdavat. grcala si ? no a co. to sa nam este vsetkym stane velakrat, pokial nebudeme uplne vyliecene. dolezite je nevzdavat sa. a davat si zavazky, ze do decembra nejem ? to je jaka blbost. ano, tiez som si myslela, ze ked prestanem jest, prestanem tym padom grcat a som vyliecena z bulimie. no hej, prisla anorexia. ze vyhra ? nie. itak som sa po mesiaci vratila k starym dobrym praktikam a grcala caje a ine. je to blbost. radsej si daj zavazok, ze budes jest 5x denne male porcie, zdravo a cvicit. ja som bola teraz na 10 dni prec s kamoskami, jedla som tam normalne a nepribrala som. odkedy nevraciam mi vsetci hovoria, ze nikdy som lepsie nevyzerala. no ja tam nevidim, ale tak my sa nevidime realnymi ocami. ako pisala bambi25 v inej teme-ten prispevok si precitaj !!! a nevzdavaj sa. stoji za to bojovat. nie je nic dolezitejsie ako byt zdrava a stastna !!!
Zeny, nejedzte surovu zeleninu a ovocie. Potom sa divite, ze priberate. Mate zachladene zaludka a sleziny a potom vam netravi a telo si pyta, lebo je hladne.
tradicna cinska medicina vie riesit problemy s travenim a tym aj upravovat vahu.
www.tcmclinic.sk
gordura
je mi luto, ze sa to opat stalo:/
ale len jablka a zelenina nestacia, co sama urcite vies. mozno na psychiku ano, to som si ista. zo zaciatku to mozno bude fajn, zvyknes si na to, budes sa citit stihlo lebo nebudes mat zachvaty prejedania, mozno trochu schudnes ak bude z coho ale za kratku dobu si tvoj metabolizmus na to tak zvykne, ze to vsetko chyti opacny efekt a zacnes priberat uz len z pohladu na salat. viem co hovorim, ja si teraz davam dokopy svoj metabolizmus, je to velmi tazke citit sa kazdy den nafucano, k tomu bolesti zaludka ako keby som zjedla 5 vyprazanych reznov (a to som mala 1 baklazan)...to vsetko len preto, lebo som jedla len zeleninu, ovocie a light jogurty v malom mnozstve. (a zacala som z toho priberat, lebo zaludok si aj tych mizivych 0,1% tuku odkladal "na horsie casy")
skus si postupne nakopnut metabolizmus a urcite ti to pomoze viac. drzim moc palce:)
nevzdávaj to a začni od seba,ak si nebudeš veriť,nedokážeš to.Tak na to neser, život máš pred sebou.