popraskané žilky na tvári

Príspevok v téme: popraskané žilky na tvári
Kitana71

Ahojte,

mám 25rokov a mam na tvári na niektorých miestach (nie je to toho veľa, ale obávam sa, že bude) popraskané žilky. Také malé skôr cievky. Nefajčím, nepijem, neviem z čoho alebo na základe čoho sa to tvorí. Viete mi niekto poradiť ako sa toho zbaviť, ako predísť ďalšej tvorbe?? ďakujem za každú odpoveď

katuska89

tiez mam tento problem ale na popraskane zilky a zvacsene kapilary mi pomohlo jedno spevnujuce fluid od prirodnej kozmetiky annemarie borlind. odvtedy sa mi to dost zredukovalo a spevnilo mi plet. skusala som aj hocijake zabaly predtym bylinkove, ale velmi mi to nepomahalo.

AdamKrt

Skusil by som Heparoid mast, pripadne Heparin gel na kratkodobe odstranenie vyronov po zilkach. Pouzivaju sa na opuchy, ci po operaciach, ked je pokozka zaservenana, alebo po podliatinach.

Inak je to podobne ako krcove zily, takze by mohla zabrat aj gastanova mast.

kitykaty

ahoj, ja mam taky isty problem, mam take drobne cievky,myslim ze je to aj geneticky dane, moja mama ich ma tiez. mam na ne krem od aa kozmetiky, taka najvacsia prasknuta cievka pod okom mi uz trochu zmizla, pouzivam ho asi tak dva tyzdne, celkom sa mi paci. uvidim po dlhsom case, aj ked od kremu zazraky necakam.. potom este asi ist na kozne, kolegyni na to dava kozna nejaky pudrik, ze to zmizne po nom ale po case sa znova objavi..