Navaly henvu, k psychologovi?

Príspevok v téme: Navaly henvu, k psychologovi?
chiamoix

Už neviem čo so sebou! Som normálna dospelá baba,žijem ešte s rodičmi a surodencami, pracujem vo vysnívanej práci, s kamarátkami si rozumiem....ale keď som doma mávam neskutočné návaly hnevu.Najviac smerujú na mojho brata ,občas na rodičov. Vytáčajú ma do nepríčetna úplné hovadiny ako buchanie dverí,zvuk strihania nechtov,alebo keď niekto pri mne nahlas chrúme jablko alebo božechráň mlaská,...a rôzne iné veci. neskutočne to vo mne vtedy vre a niekedy aj pekne vybuchnem ( to si ale dovolím len na brata na rodičov nie) pri nich to tlmím v sebe prípadne si do niečoho buchnem. Nechápem kde sa to vo mne bere, potom vždy plačem ako malé decko...Neviem s tým nič psraviť, rozmýšlam že normálnem zájdem k psychologovi. Či to už preháňam??? V práci a spoločenskom živote som tolerantná, chápavá,..ale doma som niekedy ako neriadená strela netolerancie...

MBMB

Tak to nie si jediná koho takéto blbosti vytáčajú. Aj ja ja viem rozčúliť keď niekto mlaská alebo vydáva nejaké iné hnosno-divné zvuky

chiamoix

Enet ďakujem za slušnú odpoved dnes už je aj toto rarite ako vidím..Lillsss nechápem načo chodíš na toto forum ked všetko sú podla teba ko... to sem chodíš ludí deptať?? Nechcem aby mi akždý písal že mám ísť k psychologovi ale možno je niekto kto má podobný problém alebo ho mal a yvriešil...vieš niekedy nieje naškdou sa z problému vypísať, vyrozprávať a ak to nepomože riešiť to dalej..ale to ty superžena asi nechápeš však...

enet

Kazdy problem je podstatny - pre kazdeho inac, pokial sa bytostne toho cloveka netyka, tak ho tak nevnima (Lillss). Ale to neznamena ze nie je dolezity! chiamoix asi by som nevahala obratit sa na psychologa, mozno ti pomoze najst odpoved na tvoju otazku preco je to tak...mozno podvedome sa potrebujes osamostatnit od rodicov, uvazovala si ze sa odstahujes? Riadit si sama svoj zivot, bez zasahu rodicov alebo surodencov. Niekedy to moze byt je docasne, vadi ti to na nich lebo s nimi casto - kazdy den, na inych ako pises ti to nevadi ale s priatelmi netravis tolko casu ako s rodicmi kedze s nimi byvas. Urcite sa za tym skryva viacero otazok, na ktore potrebujes najst odpoved.

chiamoix

Lilllss - čudovala by si sa nad čím sa ja zamýšlam že teda sakra viem čo je dôležité...práve preto ma udivuje ako sa správam pri nepodstatných veciach...nebudem tu ale rozpisovať všetko z mojho života a problémy sveta ktoré nevyriešim...píšem tu len zjednodušene môj problém ktorý mi značne ničí život a nielen mne aj ked su to len sprostosti..ak nemáš pomocť neubližuj.Nevyjadruj sa keď nemáš k čomu...

Lilllss

Radsej sa zamyslaj na d dôlezitejsimi vecami, ako nad takymi somarinami, ze ta vytacaju male sprostosti.
mate vy problémy....