Ahojte...ako sa mate? ja nie velmi najlepsie...pisem tuto temu este raz pretoze som o sebe nic nenapisala.Bola by som rada kedy sa nasiel niekto s kym by som si mohla pisat...o mojich pocitoch ale musi mat rovnaky problem ako ja...cervenanie...socialna fobia...mozno si navzajom pomozeme ked si budeme spolocne pisat zazitky zo zivota..
Miluj Svoj Zivot
ShaulaThalit..v pohode..ja to neberem zle..len odpovedam na otazku..:))))
blumchen: rozumiem, a neber moju otázku zle... ja len porovnávam so sebou, že ja si nemôžem dovoliť zostať doma :-P
mila/y ShaulaThalit..skoncila som sezonnu pracu takze teraz mam mesiac volno..v decembri zase zacinam pracovat..
mily dexter..ja si to nepletiem a nedavam to dokopy ak myslis mna..ja mam problem s cervenanim a stym sa mi akosi vytvorila ta socialna fobia..mam strach chodit do spolocnosti a komunikovat koli tomuto problemu..akosi to ide dokopy..ci?
blumchcen: a ty nemáš ani žiadne povinnosti, že si môžeš dovoliť byť podľa svojich nálad doma?
hlavne si neplette cervenanie sa a socialnu fobiu ako sa to zvykne...
ked sa niekto cervena to este neznamena, ze ma aj socialnu fobiu.
ahojte...uz som tyzden doma.nevysla som s domu a ani ma to netaha..mam depku..ale to niesom sama..vzdy ked ma chyti tento stav,radsej nechodim vonku..je tam zima a prsi..je mi hroooooooozne...ma niekto taky isty stav?
a furt ako sa mate :D :D :D
ahoj, socialna fobia je vaazna vec ktroa zivot komplikuje ..
tazko vysvetlit a zdoverit sa niekomu o tom..rodicia ma hnali do praace a nevedeli ,ze ja som sa proste bál