Miluj Svoj Zivot

Príspevok v téme: Miluj Svoj Zivot
blumchen

Ahojte...ako sa mate? ja nie velmi najlepsie...pisem tuto temu este raz pretoze som o sebe nic nenapisala.Bola by som rada kedy sa nasiel niekto s kym by som si mohla pisat...o mojich pocitoch ale musi mat rovnaky problem ako ja...cervenanie...socialna fobia...mozno si navzajom pomozeme ked si budeme spolocne pisat zazitky zo zivota..

ShaulaThalit

blumchen: rozumiem, a neber moju otázku zle... ja len porovnávam so sebou, že ja si nemôžem dovoliť zostať doma :-P

blumchen

mila/y ShaulaThalit..skoncila som sezonnu pracu takze teraz mam mesiac volno..v decembri zase zacinam pracovat..

blumchen

mily dexter..ja si to nepletiem a nedavam to dokopy ak myslis mna..ja mam problem s cervenanim a stym sa mi akosi vytvorila ta socialna fobia..mam strach chodit do spolocnosti a komunikovat koli tomuto problemu..akosi to ide dokopy..ci?

dexter

hlavne si neplette cervenanie sa a socialnu fobiu ako sa to zvykne...
ked sa niekto cervena to este neznamena, ze ma aj socialnu fobiu.

blumchen

ahojte...uz som tyzden doma.nevysla som s domu a ani ma to netaha..mam depku..ale to niesom sama..vzdy ked ma chyti tento stav,radsej nechodim vonku..je tam zima a prsi..je mi hroooooooozne...ma niekto taky isty stav?

Onn

ahoj, socialna fobia je vaazna vec ktroa zivot komplikuje ..
tazko vysvetlit a zdoverit sa niekomu o tom..rodicia ma hnali do praace a nevedeli ,ze ja som sa proste bál