Gynekolog Malacky

malacanka66

ak chces dobreho gynekologa tak chod na juh ulica L.Fullu tu v zdravotnom stredisku je dobry gynekolog Pavol Schiller hned si ho oblubis fakt je dobry;]

Luma_7

ja tiez xodim k doktorovi Miznerovi a je to v pohode..troxu som sklamana z toho co tu pisete-cakala som nejaky nazor na odbornost doktorov hlavne napr pri tehotenstve tam je priestor na to ci sa ukaze a ci dokaze zene so vsetkym poradit..ja preto rozmyslam ci u neho zostat alb si najst ineho mozno v ba..
posudzocanie podla cakarne alb simpatie je smiesne..

izabela33

cup-cup ved v pohode klud, nechcela som ťa uraziť, to s tým šťastím som myslela viac-menej metaforicky ved diskutujeme, nie?

cup-cup

Koľko tam už ordinuje pol roka ? Rok? To mám šťastie každý krát? :D a čo je na tom, že tam nikto neni, môže byť rada, že tam nečaká. Tak mne sadol, ja sa sťažovať nemôžem. Neviem, čo očakávate vy, ale podľa mňa je super. Toť všijo

dffdf

Ja chodim k Dr. Miznerovi uz vyse 2 rokov - je to na Janosikovej v takej ulicke blizko centra, a aj blizko vlakovej stanice ... Nie som z Ma, ale toho pana doktora mam celkom rada, da sa s nim o vsetkom porozpravat a aj odbornost je myslim na vysokej urovni.
Alebo je tu niekto kto ma s nim ine skusenosti?

izabela33

Ak tebe sadol tak neznamená že musí aj iným ženám. Podľa mna je to priemerný lekár, mala som už takého a aj lepšieho.
a k tej jeho návštevnosti bola som tam dvakrát a nikde nikoho, sesternica k nemu chodila s bruškom a pred nou a po nej k nemu nikto nečakal, tak možno ty si mala šťastie na plnú čakáren.

cup-cup

Tak ja keď som mala nejaký problém, vždy ho so mnou ochotne vyriešil. Neviem, čo myslíš tým, že "div že ju nevyšetril rovno medzi dverami". Ja keď prídem, vždy mi povie, nech sa posadím. Spýta sa ma, ako sa mám a prečo som prišla. Či je nejaký problém alebo len pre recept atď. A že tam nikoho nemá ti musím tiež vyvrátiť, nakoľko vždy, keď tam som, tak sú predo mnou minimálne 3-4 ženy... Ja sa sťažovať nemôžem. Je to tretí lekár, ktorého mám a môžem povedať, že ten najlepší.