strasne ma trápi niečo. s partnerom neviem dosiahnut orgazmus a jeho to tiez trápi. uz vobec neviem co mam robit,a ohrozuje to náš vztah.potrebujem pomoc!poradiť!
ako dalej?
janekMY33
Nečítaj len časť textu...
No ked sa urobi za minutu ani sa necuduj
Julka, je uplne zbytocne hladat vinnika, ze cia je to chyba, takto sa nikam nedostanete, Vas problem je cisto psychologickeho charakteru zakotveny vo Vasich mysliach, obidvaja sa prilis upinate na Tvoj orgazmus
zabudnite na orgazmus, zabudnite na cely svet, uplne sa uvolnite, oddajte sa jeden druhemu s prazdnou myslou, vychutnavajte iba dany okamih vzajomnych dotykov, pohybov a potom to pride
xyxyz
dobre. tak je chyba u neho ked mi nevie spravit aspon klitorialny orgazmus, lebo ja sebe privodím aj za minutu.
opakujem sa: niektore zeny proste nemozu dosiahnut orgazmus...chapes??co tak mu to vysvetlit ze to nie je to iste ako ked sa urobi chlap
GiovanniX aj sex je dolezite aj láska.
áno ohrozuje to násu buducnost. miluje ma.ale trápi ho jedna vec. ze on mna nevie spravit a ja sebe áno. aspon klitorialne. a citi sa menejcenný alebo neviem.ale trápi ho :-(
to je teda zaujimavy vztah
Julka02 - a ako to myslíš, že to ohrozuje váš vzťah? To akože keď nebudeš mať orgazmus tak sa rozídete?
ze ohrozuje to nas vztah
vas vztah je zalozeny na sexe,alebo na laske?