Po dohode s Babenkou dávame do pozornosti možnosť samoliečbou reflexnou masážou chodidiel, ktorá sa vykonáva stláčaním a stimulovaním príslušných bodov na chodidlách nôh podľa ochorenia. Mapka príslušných bodov je na tejto adrese:
www.chi-slovakia.sk
Reflexná masáž chodidiel
No samko,takto uprostred jari a chorý?Na afty vravia že je dobrý čistý domáci malinový sirup,tým potierat.Ak nie skús to utlmit Herbadentom a hlavne teraz vela vitamínov.Všetkých.
skús kloktať tantum verde...
Ozaj a kúpil som si Bion 3, skúsim to nažalúdok, lebo Nutrolin B mi trošku pomohol.
Nie, mandle mám 15 rokov vonku. Hore na podnebí pred čapíkom sa mi urobili dve afty. Začína bolieť aj hrdlo, ale hlavne to vyústenie nosnej dutiny v hrdle. A ešte na podnebí mám tie bolestivé zdureniny /hrčky/.
tak keď ťa bolí,myslíš že nie si zase chorý?Mandle sú v norme?Aj to máš červené?
Záhrada je poliata, ale bolí ma hrdlo, resp. horné podnebie pred čapíkom až do nosa, vlastne celé vyústenie nosnej dutiny v hrdle. Zase to bude asi ten stafylokok. Ale ja mám vždy problémy po ATB. Veď vieš, žalúdok....
čo za smútok v tvojej tvári??? Veď máš konečne poliatu záhradu:-)))
:-(
Héééééj, ta moja kosa dobre kosíííííííí. To nebol úryvok z nejakej balady, ale práve som sa vrátil zo záhrady. Aha, ono sa to aj rýmuje. Je tam to "y" správne?
..tak dobrú noc...