Po dohode s Babenkou dávame do pozornosti možnosť samoliečbou reflexnou masážou chodidiel, ktorá sa vykonáva stláčaním a stimulovaním príslušných bodov na chodidlách nôh podľa ochorenia. Mapka príslušných bodov je na tejto adrese:
www.chi-slovakia.sk
Reflexná masáž chodidiel
To mi je jasné, že u nás sa robia taktiež výskumy. Ale mal by to byť svetový problém a nie len problém niekoho rastúceho konta. Veď tu ide o životy, peniaze musia ísť bokom. Takto si ja predstavujem rovnoprávnosť a spravodlivosť.
Elka, asi sme si nerozumeli. Oni ten liek už údajne majú!!! Ale prvých pacientov budú liečiť v USA a len takých, ktorí na to majú peniažky. O to mi ide. Ostatní nech kapú. To je karta demokracie? Potom nejaká divná!
Ahoj Samko,musím s tebou nesúhlasiť,lebo aj my robíme výskum na onkol.pacientoch a nepozeráme na to či je bohatý.Dôležité sú zdravotné parametre....
Priatelia, čítali ste v poslednej plus sedmičke o tom, že česi a američania, ale hlavne tí česi objavili nejaký liek proti rakovine lymf. uzlín? Teraz sa celý výskum presťahoval do USA, kde ho budú testovať iba na bohatých američanoch a to len preto, lebo výskum bol drahý a musí sa "rentovať"!!!!!!!!!!!! A ty obyčajný človek zdochni!!! Spravodlivosť, či špinavosť?! A nás učili, že pred bohom sme si všetci rovní. Konský nabiják sme si rovní!!!!!!! Prepáčte, ale musel som to tak napísať, lebo súcítim aj s posledným bezdomovcom. A napísal som to aj v téme o tom Vitamín B 17 liečba rakoviny.... /alebo tak nejak sa to volá/.
A či som už zdravý? No dne som bol znovu na rtg. pľúc, je to lepšie, ale predpísali mi po mesačnej prestávke Bronchovaxom.
Elka, pozeral som sa, ale len spoza rohu aj to cez zrkadlo!
:-)))) a už si zdraví?
..a pozeráš sa na to,keď ich zabíjajú?
Nakoniec som zavolal suseda, kapre porezal a je pokoj. Teraz sa smejú v mrazáku:-))))))))).
:-)))) Samko asi budeš musieť vraždiť ty:-DDD a že pozdravujem ženu:-))))Na čo to chytáš,keď to nezabiješ? Teraz ťa budú mátať očkami...:-))))
Ahoj dievky!!! Bol som vtedy u známej lekárničky, tá mi predala Tantum Verde spray, lebo tak je údajne účinnejší a mala pravdu, vtedy pomohlo. Elka, začala rybárska sezóna, vo vani mám dva kapre a ako na potvoru, dnes dali žene ruku do škrobáku. Včera spadla... Bojím sa, aby tie potvory nezašli na hlad.