Po dohode s Babenkou dávame do pozornosti možnosť samoliečbou reflexnou masážou chodidiel, ktorá sa vykonáva stláčaním a stimulovaním príslušných bodov na chodidlách nôh podľa ochorenia. Mapka príslušných bodov je na tejto adrese:
www.chi-slovakia.sk
Reflexná masáž chodidiel
Počuj mňa svatka:-))), v robote mám aj nafukovačku so spacákom, takže na nejaký čas by som to vydržal, ale musel by som jesť len grilované kurence, lebo šaláty a pod. nemôžem. Ozaj a kdeže sú svatko:-)))
Pišťok...to ste vy chlapi..ja neviem prečo,ale vy to nikdy neviete:-))))a nevieš kde je fotka? Ty si asi viac v robote ako doma.No nič,deťom vystrojíme svadbu,ja sa zoznámim s tvojou ženou a môžeš aj spávať v robote:-))))
Škoda že som jeho starého otca nikdy nevidel. Ten by dnešnej mládeži mal čo povedať.
Bože, to je nezodpovedné, opovrhnutiahodné, neodpustiteľné!!! Ja neviem aké oči má môj syn! A keby som sa aj chcel urobiť dobrý, neviem kde má tú veľkú farebnú fotku. Mal by mať zelenomodré oči.
:-DD starý otec bol asi velmi šikovný:-)))
Keď sme boli (skoro)pri tej antikoncepcii, prišlo mi na rozum, že od Vás od Bystrici chodil so mnou do školy jeden kolega z Poník, ktorý si robil srandu, ako ho jeho starý otec učil prerušovanej...... "Paľko a keď ti príde ako na šťania, tak vymykni!" koniec citátu. Na tomto sme sa nasmiali ako blbí. Teraz by to bolo ako o tej krave...né?
no tak to by sa jej páčil,lebo špinavý blond je pre ňu teraz velmi aktuálny idol:-DD a oči? (gulatučký? jééj,to by sa páčil mne)
Špinavý blond, husté a tvrdé vlasy, guľatučký po otcovi, ale teraz dobre chudne, výška presne neviem, ale teší sa, že na dovolenku môže sedieť vpredu vedľa mňa, čiže rozhodne viac ako 150 cm.
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Bola aj mačka, mala mať mladé, ale pes sa rozhodol, že mačku mať nebudeme...... Synovi sme museli nahovoriť, že ju zrazilo auto.