Takmer ako idiot...

radoba83

ešte jedna vec.. ked od niekoho niečo chcem musiš ho ktomu dokopať povedať mu to jasne a nahlas aby to pochopil a rozhýbal..
je blbosť sa zle cítiť pri tom .. ja si z toho niekedy až srandu robím lebo mesto toho aby ja som mal malú dušičku že od niekoho niečo žiadám tak tá druhá strana jak sa správa sa na tom bavím..

radoba83

teraz som si spomenul na jednu dobru radu od finančníka veľmi úspešného čo vydal už niakú knižku

dávaj ľudom dostaneš dvakrát spať.. táto veta funguje na všetko..

radoba83

ľudia su taký 90percent ich nemajú návyky a slušné správanie.. ku všetkému pristupujú ako stádo oviec..

ja som na tom podobne ale som si povedal že ja to robím pre seba a svoj dobrý pocit idem si svoju cestu ktorú druhý nemusia chápať..

Slobodna

áno stávalo. Nemôžeš žiť pre druhých, musíš žiť pre seba. Ľudia ťa využívajú a preto sa cítiš ako idiot. Dávaj sebe a potom dávaš aj iným a oni dávajú tebe.

jajaja99

ean ma pravdu...konaj tak, ako si myslis ty sama, ze je konat vhodne.....no to teda bolo slovne spojenie :)
ak mas zo svojho konania dobry pocit a nikto ti zan nevynada, tak je to v pohode. neporovnavaj....ty si ty a hotovo. aspon sa niecim lisis od davu :)

ean

netreba sa porovnavat tak len sledujes rozdiely a to ta vyvadza z rovnovahy prestanes si doverovat skus docenit seba a na inych se*** niekedy su ludia vazne zakerny ale tym ti ukazu len ich slabost dnesna spolocnost je tym typicka ze osobne vztahy sa umensuju .......a neboj aj ja mam obcas stav idiota .....zvladnes to budem drzat palce :)